Joris Linssen & Caramba staan met de voorstelling 'Raak' op 1 maart in het Parkgebouw.
Joris Linssen & Caramba staan met de voorstelling 'Raak' op 1 maart in het Parkgebouw. (Foto: Parkgebouw)

Volle zalen in het Rijssense Parkgebouw

door Team Parkgebouw

RIJSSEN - Het gaat goed met de voorstellingen in het Parkgebouw. Al een heel aantal kleine- én grote zaal voorstellingen zijn uitverkocht of nagenoeg vol.

Voor een aantal voorstellingen zijn nog maar beperkt tickets beschikbaar of lopen snel vol.

Joris Linssen & Caramba
Bezoekers kunnen zich laten verrassen door het enthousiasme van zanger/tv-presentator Joris Linssen en zijn muzikale vrienden. Raken en geraakt worden, daar draait alles om. En dat doen deze topmuzikanten vol overgave met hun opzwepende liedjes, prachtige ballades, ontroerende levensverhalen, gevoelige teksten en loepzuivere samenzang. Een theaterconcert vol interactie, energie en ontroering. Recht in het hart: RAAK! Datum: 1 maart, kleine zaal.

Slagerij van Kampen
De Nederlandse slagwerkgroep Slagerij van Kampen is uitgegroeid tot een act van wereldformaat. De overweldigende oerdrift van de drums en de hartverwarmende energie van de bandleden staan garant voor een fantastische live-ervaring. De nieuwe show heeft als titel Toccata Da Fuga, 'aangeraakt door vlucht'. Als we alleen al kijken naar wat de muziek, de ritmes, uit die andere werelden bijgedragen hebben aan onze Hollandse traditionele muziek dan zien we weer dat de wereld eigenlijk grenzeloos zou moeten zijn, dat we open moeten staan voor al het moois dat de planeet ons biedt. Datum: 22 maart.

Woezel & Pip
Een familiemusical voor alle kinderen vanaf 2 jaar. Laat je door Woezel & Pip meevoeren naar de bijzonderste plekken in de Tovertuin, zing en dans mee met nieuwe liedjes, en schuif naar het puntje van je stoel als de vriendjes zich afvragen of ze ooit nog thuiskomen… En natuurlijk komen ze weer thuis, want ze willen al hun lieve vriendjes graag na de voorstelling in de foyer ontmoeten. Kom knuffelen met de levensgrote pluchen Woezel en Pip en ga zelf ook op avontuur. Datum: 27 maart.

Uitverkocht
Diverse voorstellingen zijn al uitverkocht: Nathalie Baartman op 18 januari in de kleine zaal,
Abba Fever op 16 maart en Helligen Hendrik op 13 april. U kunt wel op de wachtlijst geplaatst worden door uw gegevens en het aantal gewenste tickets te mailen naar info@parkgebouw.nl. In verband met de kerstvakantie is de kassa van het Parkgebouw gesloten van 27 december tot en met 3 januari. Online bestellen kan wel via www.parkgebouw.nl.

Tim Akkerman sings The Boss
Eén van de concerten die uitverkocht was in de kleine zaal is die van Tim Akkerman met zijn The Boss-programma op 19 januari 2019. Omdat er nog veel vraag was naar kaarten hebben we besloten het concert te verplaatsen naar de Herman Wessels zaal. Hij steekt het niet onder stoelen of banken: Tim Akkerman is een enorme fan van Bruce Springsteen. Zijn songs, zijn prachtige teksten, maar vooral zijn uitmuntende live performance is een grote inspiratiebron voor de voormalige Di-rect frontman. In navolging van zijn uitverkochte clubtour, kon een akoestisch theatervervolg niet uitblijven. Een setting die The Boss zelf ook verkoos: intiem en dicht bij het publiek. Met het album The Goast Of Tom Joad als onuitputtelijk bron van inspiratie zullen Tim Akkerman en zijn band een onvergetelijke avond vullen met een grootse ode aan The Boss.

Meer berichten