Bij de Rijssense Revue komen herkenbare en soms doldwaze sketches voorbij. Foto: Parkgebouw.
Bij de Rijssense Revue komen herkenbare en soms doldwaze sketches voorbij. Foto: Parkgebouw. (Foto: Parkgebouw)

Samen nieuwe herinneringen maken

door Team Parkgebouw

RIJSSEN -  Al achttien jaar lang samen met je vrienden muziek kunnen maken, dat overkwam The Heinoos. Zij hebben inmiddels menig tentfeest plat gespeeld. Met hun ode aan de in 2015 gestopte band Normaal, gaan zij zowel de toekomstige als de huidige Høkers enorm verrassen.

Klassiekers van Normaal, die toentertijd minder geschikt waren voor het grote podium, krijgen een eervolle en uiterst geschikte plek in deze theatershow. The Heinoos spelen bekend werk, eigen nummers en natuurlijk ook hun nieuwe single 'Høken in Tent'. Kortom: dit is een avond herinneringen ophalen, maar vooral ook nieuwe maken. Zij staan op de planken op vrijdag 14 december om 20.00 uur.

Actiedag
Zaterdag 15 december is de actiedag voor de kaartverkoop van de Rijssense Revue.Dan kunnen kaarten gekocht worden voor de 'oude' prijs. Deze flyer deelde de spelersgroep van de Rijssense Revue uit tijdens het evenement 'Historisch winkelen Rijssen 775 jaar. Alleen op deze zaterdag zijn de kaarten voor de 'oude' prijs á 16 euro te verkrijgen (exclusief 0,50 euro verenigingskosten). Dit kan tussen 9.00 uur en 23.00 uur via de website van het Parkgebouw. Voor wie het prettiger vindt de kaarten persoonlijk af te halen, is de kassa van het Parkgebouw deze zaterdag open tussen 10.00 tot 12.00 uur. Op de actiezaterdag kunnen kaarten besteld worden voor de voorstellingen op 1,2 8 en 9 februari 2019. Bovendien maken mensen alleen deze zaterdag kans op een aantal arrangementen voor twee personen, namelijk een compleet diner-arrangement, een pauze-arrangement en een smikkel-arrangement voor na de voorstelling. De prijswinnaars ontvangen hierover persoonlijk bericht.

De Rijssense Revue 'Mooi dat 't zo kan' staat bol van herkenbare, soms doldwaze sketches die zich afspelen in het Rijssen anno 2019. Een avondje lachen om je eigen, soms wat bijzondere gedrag of dat van de buren. De voortgang is te volgen via de website van de Rijssense Revue en de Facebookpagina van het Parkgebouw.

Kijk voor meer informatie en tickets van de genoemde voorstellingen op de website van het Parkgebouw.

Meer berichten