Van de 3J's,Oldenhermanns en Sinterklaas tot The Heinoos: er is voor elk wat wils. Foto: Parkgebouw.
Van de 3J's,Oldenhermanns en Sinterklaas tot The Heinoos: er is voor elk wat wils. Foto: Parkgebouw. (Foto: Parkgebouw)

Mooie cadeautjes bij het Parkgebouw

door Team Parkgebouw

RIJSSEN - Wij helpen je graag met je cadeaulijst voor dit jaar. Dat kan een een leuke voorstelling zijn, een avondje uit of een tegoedbon.Wij weten hoe leuk het is om cadeautjes te krijgen. Al voordat Sinterklaas in het land kwam, werden wij enorm verwend. Eerst met die gouden ANWB-award, daarna al die blije gasten. En als kers op de taart ook nog eens dat geweldige concert met het Orkest van het Oosten in de Ter Steege. En daarom willen wij jou ook helpen het mooiste cadeautje te vinden. Voor jezelf of voor een ander.

Het Grote SinterParkFeest vindt plaats op woensdag 28 november om 15.00 uur. Bij dit gezellige feest vieren we samen Sinterklaas. Clown Knapie komt eerst met een vriendje samen met jullie zingen en spelen. En natuurlijk komen Sint en zijn pieten op bezoek. De entree bedraagt 5,50 euro.
Kom jij met je (klein)kind naar het SinterParkFeest en wil hij of zij iets leuks doen voor de Sint, bijvoorbeeld een liedje zingen, een mop vertellen of een dansje doen? Dan mag dat. Zorg dat je tickets hebt en geef je kind vóór woensdag op via pr@parkgebouw.nl (naam kind, leeftijd, wat gaat hij of zij doen, en graag wat leuke informatie over het kind). Bij te veel aanmeldingen gaan we kiezen. We proberen iedereen die zich heeft aangemeld van te voren te laten weten of je kind mee mag doen.

Nooduitgang
OldenHermanns gaat in de try-out van hun nieuwste voorstelling op zoek naar de nooduitgang van de dagelijkse sleur. Lize van Olden en Anna Hermanns wensen zich een ander leven en sleuren je mee in de ruige wereld van de indoorspeeltuin. In een onnavolgbare reeks van scherpe, geestige, en ontroerende scènes laten ze de dilemma's van de millennial zien. Pijnlijk herkenbaar, confronterend, troostend en (bijna) altijd sexy. Een pleidooi voor het grootse en meeslepende bestaan van alledag. De voorstelling is op vrijdag november om 20.00 uur. De entree bedraagt 16,50 euro.

Acoustic Christmas
Na vier jaar zijn de akoestische kerstconcerten van de 3JS een begrip geworden in de Nederlandse theaters. Aangevuld met pianist/toetsenman Nick Bult en bassist Wilbrand Meischke weten deze drie Nederlandse troubadours ieder jaar weer een nieuwe kerstshow neer te zetten op de meest sfeervolle manier. Op vrijdag 7 december om 20.00 uur staan de 3J's in Rijssen op de planken. Zij steken klassieke kerstliedjes, maar ook de bekende kersthits worden in een bijzonder akoestisch jasje. Dit wordt afgewisseld met mooie kerstverhalen die voor een lach en een traan zorgen. Kaarten kosten 25,50 euro.

Kloar
Een Normaal-tribute door The Heinoos op vrijdag 14 december om 20.00 uur. Zij hebben inmiddels menig tentfeest plat gespeeld. Met hun ode aan de in 2015 gestopte band Normaal, gaan zij zowel de toekomstige als de huidige Høkers enorm verrassen. Klassiekers van Normaal, die toentertijd minder geschikt waren voor het grote podium, krijgen een eervolle en uiterst geschikte plek in deze vernieuwende theatershow. The Heinoos spelen bekend werk, diverse eigen nummers en natuurlijk ook hun recent uitgebrachte single Høken in Tent. Entree: 20,50 euro.

Nog meer
We hebben nog meer in petto, bijvoorbeeld, zoals Rhythm of the Dance op zaterdag 8 december (laatste kaarten), Het Rijssens Mannenkoor op Tweede Kerstdag, op vrijdag 4 januari de Twente Zangers & Stèrre van Boxtel, Tim Akkerman sings The Boss op zaterdag 19 januari en de hele maand februari de Rijssense Revue. 
 

Meer berichten