Foto: Twente Plat

Twente gaat plat in Markelo

MARKELO - Wie graag een avondje wil lachen doet er goed aan om naar Het Beaufort te gaan op zaterdag 10 november. Dan treedt het gezelschap Twente Plat op in Markelo. Deze avond staat in het teken van Twentse humor.

 "Het spreekwoord 'lachen is gezond' brengt Twente Plat al jaren in praktijk", aldus een woordvoerder. "Met keigoede conferences en prachtige liedjes verkreeg het gezelschap naam en faam op de Oost-Nederlandse podia. Met een avondvullend programma houdt de groep bezoekers op het puntje van de stoel. De avondvullende voorstellingen van Twente Plat hebben daarbij een grote grapdichtheid. Of het nou Mans Oet Twente is die verhaalt over zijn avonturen in Den Haag of dat het nou Aaltje en Trijntje zijn die weer de nodige problemen met hun 'kerels' hebben: de Twentse humor zorgt altijd weer voor nieuwe lachsalvo`s. Ook op muzikaal gebied staan de twee mannen en twee vrouwen van Twente Plat hun mannetje. Ze beheersen alle vier diverse instrumenten. De liedjes in het programma worden dan ook allemaal live begeleid."

De voorstelling begint om 20.00 uur bij Het Beaufort aan het Beaufortplein 1.Kaarten kosten 12,50 euro en zijn inmiddels verkrijgbaar via de website van het theater.

Meer berichten