Jorien, Myriam en Eline van verloskundigenpraktijk 'In Spe' Foto: Marjoly fotografie
Jorien, Myriam en Eline van verloskundigenpraktijk 'In Spe' Foto: Marjoly fotografie (Foto: MARJOLY FOTOGRAFIE)

GEZONDE START MET JORIEN, MYRIAM EN ELINE

Verloskundigenpraktijk In Spe opende vorig jaar mei haar deuren, inmiddels zijn er al verschillende 'In Spe' baby's geboren. Jorien, Myriam en Eline van In Spe zitten niet stil. Behalve de zorg tijdens de zwangerschap, bevalling en kraamtijd hebben ze ook speciale kinderwensconsulten. ''Voor een gezonde start van de zwangerschap is het belangrijk om al voor een eventuele zwangerschap de leefstijl, waar nodig, aan te passen,'' legt Jorien Wapperom uit. 

Wanneer er een zwangerschapswens is, kunnen stellen een afspraak maken bij In Spe. ''Wij gaan dan een preconceptie (kinderwens) consult starten waarbij diverse onderwerpen zoals medicatiegebruik, erfelijkheid en voeding worden besproken'' legt Jorien Wapperom uit. ''Zo kan, waar nodig, medicatie of leefstijl al worden aangepast. Denk bij leefstijl bijvoorbeeld aan voeding, roken en alcoholgebruik. Maar er is natuurlijk ook aandacht voor het verloop van de menstruatiecyclus van de vrouw zodat stellen weten wanneer de meest vruchtbare periode is''.

Myriam: ''Onze cliënten waarderen de kleinschalige, persoonlijke zorg en zo ook de korte lijntjes met onze cliënten en andere zorgverleners.''

Eline Jansink is het team vanaf dit jaar komen versterken. ''Drie vaste verloskundigen tijdens de gehele zwangerschap en kraamtijd,'' legt Eline uit. ''Zo kunnen we ook tijdens ziekte, scholing en vakantie garanderen dat we er voor onze cliënten zijn.''

Het kinderwensconsult wordt vergoed door de zorgverzekeraar.

In Spe biedt verloskundigenzorg voor de plaatsen Rijssen, Holten, Markelo, Wierden, Notter, Zuna, Rectum, Enter en omgeving.

Spreekuur (op afspraak) vindt plaats bij Fysio Koninginneweg.

Voor meer informatie verwijzen de verloskundigen naar hun website

inspe-verloskunde.nl

Meer berichten