Ernst-Jan ten Hove gaat schilder- en tekenlessen in Rijssen verzorgen.
Ernst-Jan ten Hove gaat schilder- en tekenlessen in Rijssen verzorgen. (Foto: )

Ernst-Jan geeft thuis schilder- en tekenlessen

Ernst-Jan ten Hove schildert en tekent al vanaf zijn jeugd, hij wil graag zijn kennis delen en start daarom drie verschillende cursussen voor iedereen die wil leren schilderen of tekenen. 'In Rijssen is er weinig aanbod waar mensen kunnen leren tekenen of schilderen, daarom heb ik besloten om schilder- en tekenlessen aan huis te geven'', zo laat hij weten. Ernst-Jan vind dat creatief bezig zijn in deze tijd goed is voor de ontspanning.

Er zijn drie verschillende cursussen waar men aan kan deelnemen. Zo is er een cursus schilderen met acrylverf, een cursus schilderen met olieverf en een cursus tekenen met pastelkrijt. Elke cursus is inclusief materiaal en krijgt men een doek van 50 bij 70 centimeter.

Ernst-Jan heeft in het verleden diverse keren mogen exposeren waaronder in 2008 een expositie in het Rijssens Museum ook heeft hij verschillende keren als gastdocent lees gegeven op het ROC. ''Tijdens deze periode op het ROC heb ik gemerkt dat er veel mensen zijn met een verborgen talent en dat bij een groot aantal cursisten het schilderen een hobby is geworden'', zegt Ernst-Jan.

De lessen starten vanaf maandag 1 oktober om 19.00 uur en worden gehouden bij Ernst-Jan thuis.

De lessen zijn vanaf 12 jaar en daarin leert men stapsgewijs een schilderij of tekening maken. De kosten voor de cursussen zijn tussen de 50 en 120 euro.

Aanmelden kan via de e-mail (ernstjantenhove@solcon.nl) of telefonisch (06-42557052 - bellen na 18.00 uur).

Meer berichten