Foto: E. van den Belt

Modestad showt de nieuwe collectie

Kom ook op de gezellige modedag

Een compleet aanbod aan mode dat op een groot podium gepresenteerd wordt. De modellen laten in het centrum van Rijssen de nieuwste najaars- en wintermode zien. Dat doen ze tijdens de koopzaterdag mét deze keer een mode-event.

Winkels zoals Bengels en Ko, Eshuis Mode, GetDrezzed, Jolie, Unique en Wessels mode laten hun nieuwste collecties zien op zaterdag 29 september op een overdekte catwalk op het Schild

Na afloop van de shows is er voldoende tijd om te winkelen tijdens de extra koopzaterdag in Rijssen. Alle winkels zijn namelijk open tot 21.00 uur.

Op de catwalk ziet men de trends voor het najaar. ''De trend van deze winter is wijd, wijde pantalons en wijde blazers. Vooral kleuren zoals donkergroen of okergeel zien wij vaak. Ook krijgt het mannenpak een vrouwelijke touch. De Yves Saint Laurent-look uit de jaren zeventig is weer helemaal terug,'' vertelt de organisatie. ''We hebben ook dit keer weer ons best gedaan om de collecties van onze topmerken zo in te kopen dat er talloze combinatiemogelijkheden zijn.''

De modeshows zijn op het Schild bij de fontein om 14.00, 15.00, 16.00, 19.00 en 20.00 uur en duren elk ongeveer een halfuur.

Foto: E. van den Belt

Meer berichten