Door middel van demonstraties en clinics kunnen bezoekers kennismaken met de nieuwe sport. Foto: TC De Mors
Door middel van demonstraties en clinics kunnen bezoekers kennismaken met de nieuwe sport. Foto: TC De Mors (Foto: TC De Mors)

Opening van de padelbaan bij De Mors

door TC de Mors

RIJSSEN - De padelbaan bij tennisclub de Mors wordt op zaterdag 14 juli officieel geopend. "Iedereen die geïnteresseerd is in deze sport kan deze dag actief kennismaken met Padel. Je hoeft hiervoor geen lid te zijn van de vereniging," aldus een woordvoerder.

"TC de Mors is de eerste vereniging in Rijssen en omstreken die de voor Nederland relatief nieuwe sport Padel aanbiedt door de aanleg van een padelbaan op het bestaande tennispark. Padel is een unieke racketsport met een eigen identiteit en cultuur. In Zuid-Europa en Zuid-Amerika, met name in Spanje en Argentinië, is deze sport al enorm populair. In Nederland is deze sport inmiddels ook aan een serieuze opmars bezig." De feestelijke opening vindt plaats tussen 13.00 en 17.00 uur. Er worden verschillende demo's en clinics gegeven door gespecialiseerde padeltrainers en spelers.

Ook naast de baan zijn de aanwezigen in goede handen. Deze middag zal een Spaans tintje krijgen, waarbij sangria en diverse tapas natuurlijk niet mogen ontbreken. Ook aan de kleine aanwezigen is gedacht, zo zal er weer een springkussen zijn, maar kunnen de kinderen ook testen hoe lang ze op een rodeo stier kunnen blijven zitten."

Meer berichten