Foto: Tennisclub Rijssen

Tennisclub Rijssen gaat er vandoor met Noaberscup

RIJSSEN - Na een week vol tennisplezier en mooi weer vond zaterdag 23 juni de finaledag van de vijfde editie van de Noaberscup plaats op het tennispark van TC de Mors. Tennisclub Rijssen heeft net als vorig jaar de beker in de wacht gesleept.

Op deze gezellige middag werd volop gestreden om de finaleplekken, dit onder aanmoediging van het vele publiek. De deelnemende clubs speelden in zeven onderdelen, eerst in poules en vervolgens met behulp van afvalschema's. Er hebben in totaal 51 teams meegedaan, waarvan twaalf uit Enter, dertig uit Rijssen (van tennisclub de Mors twaalf en van tennisclub Rijssen achttien) en negen uit Holten. De wedstrijden werden elke avond gespeeld op een ander park in vier rondes vanaf 19.00 uur.

Resultaten
Ondanks dat TC Enter ook veel deelnemers in de finale had is de Noaberscup, net als vorig jaar, gewonnen door TC Rijssen met een totaal van 68 punten. TC Enter volgde op gepaste afstand met een score van 50, gevolgd door TC de Mors met 30 punten. Ondanks alle strijd en spannende wedstrijden moest TC Holten met 24 punten genoegen nemen met een vierde plek.

Meer berichten