In onze zeer ruime keukenshowroom in Rijssen is een grote collectie keukens in diverse stijlen te zien. Foto: Jan van de Maat.
In onze zeer ruime keukenshowroom in Rijssen is een grote collectie keukens in diverse stijlen te zien. Foto: Jan van de Maat. (Foto: Jan van de Maat)

Keukenstudio Regio Oost bestaat 25 jaar

door Keukenstudio Regio Oost

RIJSSEN - Dit jaar bestaat Keukenstudio Regio Oost 25 jaar. En dat betekent 25 jaar passie voor het vak. Dit bijzondere jubileum wordt uitgebreid gevierd met leuke acties en events.

Wat ons al 25 jaar bezig houdt? Een nieuwe keuken koopt u misschien maar één of twee keer in uw leven. Het eindresultaat moet daarom helemaal naar uw wens zijn en u wilt zeker weten dat u een eerlijke prijs betaalt. Keukenstudio Regio Oost wil minimaal aan die wensen tegemoet komen, maar liever nog overtreffen wij uw wensen. Wij gaan daarom tot het uiterste om uw droomkeuken op maat te maken.

De stijl die bij u past
Keukenstudio Regio Oost onderscheidt zich in landelijke keukens, handgeschilderde keukens, moderne keukens en design keukens. In onze zeer ruime keukenshowroom in Rijssen vindt u een grote collectie keukens in deze stijlen.

Maatwerk
En omdat onze keukens altijd maatwerk zijn, zijn de mogelijkheden eindeloos. Wat dacht u van handgemaakte, massief eiken fronten, in exact die kleur en uitvoering die u wenst? Bij Keukenstudio Regio Oost vindt u altijd een keuken die bij uw woonwensen past. Voor ieder budget, voor ieder type woning en voor ieder formaat keuken kunt u kiezen uit een breed aanbod.

Slimme keukenapparatuur
Uiteraard bent u ook op het gebied van keukenapparatuur bij Keukenstudio Regio Oost aan het juiste adres. Voor elke kook- en keukenwens vinden wij voor u passende keukenapparatuur.
Daarbij houden wij ook rekening met domotica: slimme apparaten in uw keuken die uw leven een stuk comfortabeler maken. Zoals een oven die u op afstand kunt instellen, zodat de oven al voorverwarmd is als u thuis komt van uw werk. Of een koelkast met camerafunctie, zodat u waar u ook bent de inhoud van uw koelkast kunt bekijken.

Het beste resultaat
Om uw nieuwe keuken vervolgens vakkundig te realiseren zijn wij partner in huis&co. Of het nu gaat om de complete verbouwing van uw keuken, het herinrichten van uw woonkamer of een schilderklus: in huis&co werken bedrijven samen die door jarenlange ervaring de klappen van de zweep kennen. Kortom, door onze samenwerking wordt voor u het beste resultaat behaald.Uiteraard hoeft u hier geen gebruik van te maken. Wij kunnen ook alleen uw nieuwe keuken bij u monteren.

Maak kennis
Kom gerust langs in onze keukenshowroom in Rijssen en laat u inspireren! Kijk voor meer informatie op de website of volg ons op Facebook.

Meer berichten