Bij het Parkgebouw is er veel ruimte voor klassieke muziek, onder andere van violiste Liza Ferschtman.
Bij het Parkgebouw is er veel ruimte voor klassieke muziek, onder andere van violiste Liza Ferschtman. (Foto: Parkgebouw Rijssen)

Parkgebouw: verkoop loopt als een tierelier

door Team Parkgebouw

RIJSSEN - De zomervakantie nadert, maar voordat we de deuren sluiten valt er nog genoeg te doen. Afgelopen weekend zijn we alweer begonnen met de eerste voorstelling van seizoen 2018-2019. Balletdanseresjes van Balletstudio Jennifer Willems lieten zien wat ze in hun dansende mars hadden.

De komende weken staat er nog een dansvoorstelling van Dance By Fernanda op het programma en in de laatste weken volgen alle schoolmusicals. Vul de rest van de dagen in met bijeenkomsten, repetities en feestjes, en u begrijpt dat er nog reuring genoeg is voordat we lekker kunnen gaan uitrusten. Dat vinden we geen probleem, wij hebben van ons werk onze hobby gemaakt zeggen we wel eens gekscherend. Afgelopen vrijdag bezochten we zelfs alweer een presentatiedag voor seizoen 2019-2020. We hebben mooie dingen gezien, maar we moeten ons voorlopig maar eerst bezig houden met alles wat het komende jaar op het programma staat. De kaartverkoop gaat als een 'tierelier'. We hebben in de voorverkoop bijna duizend tickets meer verkocht dan vorig seizoen. Het geeft aan dat u ons programma goed vindt en graag bij ons komt. Een mooie opsteker, waarvoor onze hartelijke dank! Heeft u nog niet geboekt? Dan geven we u hier graag nog wat tips.

Klassiek voor iedereen!

Wij bieden een prachtige klassieke kamermuziekserie en mooie concerten. In de serie kunt u genieten van pianist Naum Grubert (Franck, Beethoven en Skrjabin), violiste Liza Ferschtman (Brahms, Bartók, Lutoslavski en Beethoven), het Hamlet Pianotrio (Beethoven, Mendelssohn en Schubert) én Barnabás Kelemen (Schubert, Liszt, Prokofjev en Brahms). Ook zal het Orkest van het Oosten twee maal acte de presence geven en zal het blokfluitensemble Seldom Sene de Goldberg Variaties spelen.

Veel muziek

Houdt u van muziek? Dan zit u zeker goed met onder meer een Dire Straits Tribute, Mathilde Santing, Van Dik Hout, een ode aan Harm Agteresch, de 3JS, The Heinoos, Tim Akkerman sings The Boss, Abba Fever, Slagerij van Kampen, Joris Linssen, The Beggars Clan en Ernst Daniël & Coosje Smit. Maar u kunt ook genieten van shows en musicals zoals Rhythm of The Dance en Op Hoop van Zegen.

Humor en verrassing
Wij willen u ook graag laten lachen. Dat kan met Van der Laan & Woe, Oldenhermans, Nathalie Baartman, Guido Weijers en Helligen Hendrik. Maar ook onze lokale helden Met Mekaa en de Rijssense Revue krijgen lachers op hun hand. Houdt u van verrassingen, dan mag u illusionist Timon Krause niet missen, of Toneelvereniging Puur. Maar ook het solotoneel 'In mijn hoofd' van Debby Petter en het aangrijpende 'Emma wil leven' mag u niet aan u laten voorbij gaan.

Kids en jongeren
De jeugd is de toekomst! Ook voor ons, en daarom bieden we ook leuk vermaak voor kids en jongeren. Uw kids worden helemaal vrolijk van voorstellingen zoals De Kleine Zeemeermin De Musical, Het Grote SinterParkFeest en Woezel & Pip. Voor de wat oudere jeugd hebben we Schuld De Musical geboekt. Naar het bekende boek van Mell Wallis De Vries. U ziet, jong geleerd…

Bijzondere concerten
Tot slot hebben we een aantal bijzondere concerten en samenwerkingen voor u. Popkoor Pursang treedt op met Carola Smit, het Rijssens Mannenkoor geeft een kerstconcert, De Twente Zangers zingen samen met de jonge sopraan Sterre van Boxtel en het Rijssense koor TODA treedt op met niemand minder dan a capella groep Voice Male. De mannen gaan er mee stoppen, dus het is de laatste kans om ze te zien op onze planken.

Alle informatie staat op de website.
 

Meer berichten