Cheque van 2500 euro voor Stichting Lichtjesavonden

RIJSSEN - Businessclub Bij de Tijd heeft het bedrag van 2.500 euro geschonken aan de Stichting Lichtjesavonden. Vertegenwoordigers van beiden waren aanwezig bij de overhandiging.

Businessclub Bij de Tijd stelt ieder jaar 2.500 euro beschikbaar aan een organisatie die zich inzet voor een goed doel.Sinds zes jaar worden Lichtjesavonden in Eibergen, Rekken, Enter en sinds twee jaar ook in Rijssen verzorgd, bij voorkeur in de decembermaand. Het is een algemene herdenking en toegankelijk voor iedereen die de behoefte voelt, om als gemeenschap het verdriet rondom een overlijden of gemis te delen.

Aanpassingen nodig
Omdat er een toename is van bezoekers en musici die zich spontaan aanmelden alsmede mensen die iets willen voordragen zijn er verschillende aanpassingen nodig. Hierbij valt te denken aan betere geluidsapparatuur, de aanschaf van fakkels en kaarsen en een kleine attentie voor de bezoekers. Alle activiteiten van de Stichting Lichtjesavonden worden uitgevoerd door een enthousiaste groep vrijwilligers. Stichting Lichtjesavonden is verheugd over de gulle gift.

Meer berichten