Het moment van de bekendmaking had uiteraard een feestelijk tintje.
Het moment van de bekendmaking had uiteraard een feestelijk tintje. (Foto: Rabobank Rijssen-Enter)

Feestelijke uitreiking cheques Clubkas

door Rabobank Rijssen-Enter

RIJSSEN/ENTER - Rabobank Rijssen-Enter heeft onlangs op een feestelijke manier de uitslag bekend gemaakt aan alle deelnemende verenigingen en stichtingen van de Rabobank Clubkas Campagne.  De Rabobank verdeelt zo'n 50.000 euro onder 74 verenigingen en stichtingen.

In totaal zijn er 19.437 stemmen uitgebracht door 6.479 klanten van 12 jaar en ouder. Dit resulteerde in een stempercentage van maar liefst 29 procent. "Iedere deelnemende club kreeg minimaal 100 euro en de rest van het beschikbare bedrag werd naar rato verdeeld," aldus een woordvoerder van de Rabobank. "Dus hoe meer stemmen, hoe meer geld voor de club."

Finale

Tijdens de finale in Het Parkgebouw in Rijssen is bekend gemaakt hoeveel stemmen elke club heeft ontvangen en welke bedragen zij hiermee verdiend hebben voor het realiseren van hun doelen. "Een feestelijke avond, waarbij een vrolijke en uitgelaten stemming overheerst," vertelt de woordvoerder.

"De vijf clubs met het hoogste aantal stemmen werden op het podium uitgenodigd om een cheque in ontvangst te nemen.
Hospice de Reggestroom ontving de grootste cheque. Maar liefst 5.913,98 euro werd aan hen uitgereikt. Zorgboerderij de Borkeld en Stichting Rolstoelbus Rijssen gingen respectievelijk met 3.665,69 euro en 2.281,73 euro naar huis."

Extra prijs
"Omdat dit het eerste jaar was waarin Rabobank Rijssen-Enter deze wijze van sponsoren hanteert, beloonde de bank de meest ludieke en creatieve campagnes met een extra prijs van 250 euro," zegt de woordvoerder.

Stichting Evenementenweide Notter, Vocaal Ensemble Rijssen, Schaats- en skeelervereniging Rijssen, Muziekvereniging Wilhelmina, PV Het luchtvermaak en CJV Timotheüs werden in het zonnetje gezet en mochten deze extra prijs bijtellen bij hun verdiende cheque.

Meer berichten