Foto: Bibliotheek Rijssen-Holten

Doe jij straks ook mee aan de zomer-leesclub bij bieb?

door de bibliotheek Rijssen-Holten

RIJSSEN/HOLTEN - In Rijssen-Holten kan je de komende zomer meedoen aan een speciale Zomer-leesclub, bedoeld voor mensen die in juli en augustus niet op vakantie zijn.

In een Zomer-leesclub lees je drie romans en je bespreekt ze aan de hand van leeswijzers met gespreksvragen. Senia, de landelijke organisatie van leesclubs, is initiatiefnemer van dit culturele zomer-evenement en werkt daarbij samen met de Bibliotheek Rijssen-Holten.

Het thema is dit jaar 'Een reis door het leven'. De drie boeken die de leesclubs gaan lezen zijn: 'Je ziet mij nooit meer terug' van Sonja Barend, de bestseller 'De acht bergen' van Paolo Cognetti, en de boeiende roman 'De Heilige Rita' van Tommy Wieringa.

Minstens vier mensen
Als zich uit Rijssen-Holten minstens vier mensen hebben aangemeld, worden zij met elkaar in contact gebracht, en kan de afspraak voor de eerste boekbespreking gemaakt worden. De leesclub kan in overleg van ruimte in de bibliotheek gebruik maken. De kosten die Senia in rekening brengt bedragen 16 euro per persoon.

Kijk voor meer informatie op www.senia.nl. Belangstellenden kunnen zich melden bij de Bibliotheek Rijssen-Holten via de website.

Meer berichten