Foto:

Bedrijfsvoetbal Rijssen heeft eerste week achter de rug

door R.K.S.V. Rijssen

RIJSSEN -  Bedrijfsvoetbal Rijssen is op maandag 28 mei van start gegaan en heeft er nu dus ruim een week opzitten. "Alles loopt tot nu toe naar wens," aldus een woordvoerder van R.K.S.V.

"De bardames heten iedereen welkom vanaf 18.30 uur en de scheidsrechters zorgen voor een ontspannen en sportieve sfeer. Voor toeschouwers is er genoeg plaats langs de velden, in de kantine of op het overdekte terras," laat de woordvoerder weten.

In totaal doen het maximale aantal van 32 teams mee.Teams spelen per avond twee wedstrijden van 24 minuten, waarbij er tussen de wedstrijden door een wedstrijd rust is.De wedstrijden worden gespeeld van 19.00 tot 21.00 uur. Na afloop is er voldoende tijd voor een drankje, tevens serveert de organisatie gratis warme hapjes uit.

Publiek
"Voor diegenen die niet meespelen, kom gerust een keer kijken op sportpark De Koele van voetbalvereniging R.K.S.V. Rijssen," zegt de woordvoerder.

Website
Uitslagen, standen en foto's staan dezelfde avond nog op de speciaal gemaakte website. Foto's staan dezelfde avond ook op de Facebookpagina van Bedrijfsvoetbal Rijssen. 

Foto: Oostendorp is wederom van de partij dit jaar

Meer berichten