Foto: DatingOost

Singlescafé voor oudere alleenstaanden

HOLTEN - Voor oudere alleenstaanden uit Oost-Nederland is er op zondag 6 mei en 3 juni vanaf 14.00 uur een singlescafé op het terras van park Outdoors Holten langs de A1.

"Het doel is borrelen, misschien nieuwe vrienden maken en gezellig kletsen met andere alleenstaanden. Zonder verplichtingen. Het is géén datingactiviteit", stelt Getty Schepers van relatiebureau DatingOost duidelijk. "Dan ligt de lat te hoog en daar heeft ook niet iedereen behoefte aan. Men heeft wel behoefte aan gezelligheid." Vooraf aanmelden is niet nodig. Doelgroep is de actieve single van 55+ 60+ en 70+. De kosten bedragen 22,50 euro, dit is inclusief koffie, twee consumpties en lekkernijen. Meer info via 0546-492899 of via www.datingoost.nl.

Outdoors Holten is een locatie middenin de natuur, omgeven door veel groen en privacy, centraal gelegen in Oost-Nederland aan de A1. "Perfect voor deze activiteit", zegt Getty. "Onze gasten komen van heinde en verre. Iedereen wordt door ons persoonlijk ontvangen bij de entree. Dit voelt vertrouwd en stelt gerust."

Meer berichten