Foto: Jeffrey Nijhuis.
Foto: Jeffrey Nijhuis. (Foto: Jeffrey Nijhuis)

Gezelligheid centraal bij de Reggecup

door Rivo Rijssen

RIJSSEN -  Rijssen heeft er een sportief evenement bij: de Reggecup. De eerste editie van dit bedrijvenvolleybaltoernooi vindt plaats op zaterdag 26 mei vanuit café-restaurant de Reggehal. De initiatiefnemer van dit evenement is Gabriel Coga, de uitvoerende organisatie is Rivo Dames 7.

Het startschot van het volleybaltoernooi klinkt om 10.00 uur. Sportievelingen kunnen vanaf 9.30 uur terecht bij de Reggehal. Het toernooi duurt tot 17.00 uur. Er worden kruisfinales gespeeld. "Bij dit toernooi staan allereerst sportiviteit en gezelligheid centraal," vertelt de organisatie. "Spelers hebben zo de mogelijkheid om op een interactieve manier te netwerken en te werken aan teambuilding."

De Reggecup is een bedrijvenvolleybaltoernooi waarbij op tijd gespeeld wordt. Er zijn twee sets van twintig minuten en er wordt met zes spelers gespeeld met het net op een hoogte van 2.24 meter. "De teams bestaan uit zes spelers, maar een wissel is altijd handig," aldus de organisatie. "Daarom mag een team uit maximaal acht spelers bestaan. Dit moeten dan wel maximaal drie competitiespelende spelers en minimaal een vrouwelijke speler zijn. Zo is er nog een mogelijkheid tot wisselen en eerlijk spel." De kosten zijn 100 euro per team, hiervan word de zaalhuur, lunch en een wisselbeker betaald. "Wij hopen dit tot een succes te maken, zodat het een jaarlijks terugkerend evenement kan worden," zegt de organisatie. "Om de eerste editie van dit toernooi te kunnen laten slagen, is er een deelname van minimaal zestien teams nodig. Als dit aantal niet gehaald wordt, zal het toernooi helaas niet doorgaan. Dit willen wij natuurlijk zeker niet laten gebeuren. Daarom hopen wij op voldoende belangstelling."

Inschrijven
Aanmelden voor de Reggecup kan via de website van Rivo. Klik daarvoor op het bericht 'Reggecup Bedrijventoernooi'. Hierin staat de link naar het inschrijfformulier.

Meer berichten