Foto: Erna Brok

Erna Brok van 'Aandachtige Massage' geeft workshop

door de bibliotheek Rijssen

RIJSSEN - In de bibliotheek Rijssen wordt woensdag 25 april een workshop gehouden. Het gaat over 'Terugkomen in je eigen kracht' bij burn out, overspannenheid en stress. De workshop begint om 19.30 uur.

"Moe, piekeren, slecht slapen, de spanning in je lijf, stress, snel emotioneel, veel moeten, opgebrand: je lichaam heeft een grens bereik," vertelt een woordvoerder. "Ergens weet je dat er iets moet gebeuren, maar je weet niet hoe. Heb je moeite met grenzen aangeven, neem je geen tijd voor jezelf, ben je altijd druk en wil je het roer omgooien, maar weet je niet hoe? Dan kun je meedoen aan deze workshop."

Het wordt een avond waarin allerlei aspecten over burn out, overspanning en stress aan de orde komen. "Ook gaan we aan de slag met een aantal praktische oefeningen die je verder helpen," aldus de woordvoerder. "Door te luisteren naar je gevoel pak je het probleem bij de kern aan. Je ontdekt hoe je door bewustwording jouw vicieuze cirkel kunt doorbreken en echt kan veranderen." De workshop wordt gegeven door coach Erna Brok, van de praktijk Aandachtige-massage in Rijssen. De kosten bedragen 7,50 euro voor leden van de bibliotheek en 10 euro voor niet-leden. Aanmelden kan via het contactformulier op de website van de praktijk

aandachtige-massage.nl

Meer berichten