Zowel bestaande als nieuwe leden van Curves hebben een bijdrage geleverd.
Zowel bestaande als nieuwe leden van Curves hebben een bijdrage geleverd. (Foto: Curves)

Succesvolle actie voor Voedselbank

door Curves

RIJSSEN/HENGELO - Curves heeft in maart samen met haar leden een voedselinzameling gehouden voor de lokale voedselbank. Zowel in Rijssen als Hengelo ging de actie van start, waarbij nieuwe leden zich konden aanmelden voor een volle boodschappentas.

Huidige leden brachten producten mee als ze kwamen trainen. "Met een speciaal stempelkaartje voor elke vijf ingeleverde producten maken zij kans op leuke prijsjes of om te worden uitgeloot om voor de Voedselbank een minuut gratis te winkelen," vertelt een woordvoerder. "In Rijssen is dit beschikbaar gesteld door de Jumbo aan de Boomkamp.Samen kun je meer en zo wordt een kleine bijdrage van veel mensen zomaar een hele bestelauto vol. Met elkaar is er zo'n 800 kilo boodschappen verzameld. Het leuke is dat een inzameling als deze, met allemaal losse verschillende producten, eens wat anders in de kratten brengt voor de gebruikers van de Voedselbank."

Samenwerking
In april start Curves Hengelo Zuid in een lange samenwerking met Fysio Kamminga nu met de Fysiofitheidscan in de club. "Dit om leden de kans te geven om gewoon in hun eigen sportclub in Hengelo Zuid hun gezondheid van binnen ook te meten," zegt de woordvoerder. "Leden van de andere clubs zijn natuurlijk ook welkom. De test wordt uitgevoerd door therapeuten van Fysio Kamminga."

"Verder is het Mindful Maand bij Curves. Rond de weekthema's mindful sporten, mindful eten, mindful leven en mindful slapen zijn er leuke activiteiten en zingevende info," vervolgt de woordvoerder. "In Hengelo zijn er een aantal workshops van professionals zoals 'Leef je leven!' door Sonja Tielenburg en 'Mindful ademen en slapen!' door Annemarie Kreuwel. Deze zijn helaas al nagenoeg volgeboekt, maar er volgt nog een nieuwe datum voor Curves Rijssen van de workshop van Sonja Tielenburg."

Meer berichten