Foto: Koedijk

Koedijk Mode bestaat 90 jaar

RIJSSEN - Koedijk Mode bestaat in 2018 maar liefst 90 jaar. Tevens is het pand 400 jaar oud. Reden voor de herenmodezaak uit Rijssen om dit uitgebreid te vieren. Zo maken klanten tijdens de actieperiode kans op geweldige prijzen, mede mogelijk gemaakt door leveranciers van Koedijk Mode.

Met Lucien en Ingrid Brinks staat de derde generatie aan het roer. Ingrid en Lucien hebben de zaak in 1996 overgenomen van haar ouders. Haar overgrootouders zijn in 1928 begonnen aan de Grotestraat 21 met het verkopen van onder andere kostuums. In de loop der jaren is het assortiment van Koedijk Mode wel veranderd. Tegenwoordig verkopen ze naast maatkostuums, ook casual kleding bekende merken als Cavallaro, NZA en BOB.

Prijzenfestival
Volgens Ingrid en Lucien Brinks wordt dit feestelijk jaar vooral sámen met de klant gevierd. Er is een prijzenfestival, vaste klanten ontvangen een kortingscoupon en er komen nog meer feestelijke acties aan. "De merken die wij verkopen stellen geweldige prijzen beschikbaar. Zo mogen we rondvluchten met een Antonov vliegtuig weggeven, een fiets, weekendjes weg, tafel BBQ's , teveel om alles op te noemen".

Compleet feest
Om het feest helemaal compleet te maken, is er een nieuwe website gelanceerd. Deze is overzichtelijk, modern en sfeervol. Hier zijn onder meer de merken, acties en een greep uit de selectie te bekijken.

Meer berichten