Genoeg te genieten bij Markelo in Concert. Foto: Marjan Noteboom.
Genoeg te genieten bij Markelo in Concert. Foto: Marjan Noteboom. (Foto: Marjan Noteboom Markelo)

Muzikaal Markelo laat weer van zich horen

MARKELO - "De tweede editie van Markelo in Concert lijkt opnieuw een groot muzikaal spektakel te worden. "Het programma is inmiddels vrijwel definitief en belooft een bijna drie uur durende muzikale waterval met veel verrassende acts," zegt een woordvoerder.

"De Fanfare speelt samen met een Nederlandstalig koor dat voor deze keer in de Franse taal zingt. De legendarische groep Queen herleeft via een verrassende Markelose Freddy Mercury met een speciaal uit diverse koren samengesteld achtergrondkoor," aldus de woordvoerder. "Twee leden van het Markelose Mannenkoor zingen een duet en het vrouwenkoor Mar-Cant weet zich bijgestaan door de dansgroep eMotions. Het is slechts een greep uit de vele optredens." Naast in Markelo bekende artiesten als het Brook Duo, verschillende zangkoren, Liset en Erik Dollekamp en de Swing Top Bottle verschijnen er ook nieuwe artiesten op de grote bühne in sporthal De Haverkamp. "Zo zullen verrassende groepen als De Egels en The Journey hun opwachting maken," vertelt de woordvoerder. "De verschillende nummers worden op originele wijze aan elkaar gepraat door leden van de toneelvereniging Bilderdijk. Het spektakel wordt afgesloten met een gezamenlijk optreden van alle deelnemende artiesten met een treffend nummer van André Hazes."

De artiesten zullen voor een groot deel worden begeleid door een speciaal voor dit evenement gevormd combo met daarin ook een aantal blazers. Daarnaast tekenen Sander Knuiman, Erik Dollekamp en Henk Olydam voor een deel van de begeleiding. Laatstgenoemde heeft speciaal voor Markelo in Concert een aantal nieuwe arrangementen geschreven. "Kortom: Muzikaal Markelo presenteert zich weer op spectaculaire wijze in sporthal De Haverkamp, die wordt omgevormd tot een heuse muziektempel. Geluid en licht zijn ook nu weer in de professionele handen van het bedrijf Showtime," aldus de woordvoerder. Markelo in Concert vindt plaats op zaterdag 7 april vanaf 20.00 uur en zondag 8 april vanaf 14.00 uur.

Bestellen
Kaarten zijn verkrijgbaar bij boek- en kantoorvakhandel Prins en bij Zalencentrum De Haverkamp. Bij het laatste adres kunnen ook telefonisch kaarten worden besteld via 0547-36 12 92."Mede dankzij een aantal bijdragen van sponsoren en fondsen kosten de kaarten net als bij de vorige editie 10 euro," zegt de woordvoerder. Mindervaliden en jongeren van 12 tot 17 jaar betalen 5 euro. Kinderen tot 12 jaar kunnen onder begeleiding gratis naar binnen. "Gelet op de belangstelling in 2016 en reacties op dat spektakel is de tijdige aankoop van kaarten gewenst."

Meer berichten