Foto: In Person Rijssen (grotere versie foto)

Fit en sportief de zomer in!

door In Person Rijssen

RIJSSEN - Met de feestdagen weer ver achter ons en de voor velen net niet helemaal geslaagde goede voornemens slaan Gerrit Voortman, Work Dynamic en In Person Rijssen de handen ineen.

Waar Work Dynamic laat zien dat het allemaal een stuk sportiever kan op het kantoor vindt uitzendbureau In Person Rijssen het belangrijk dat de uitzendkrachten en werknemers fit en gezond op de werkvloer verschijnen. "Met de vele hardloopevenementen in het vooruitzicht is het natuurlijk belangrijk vooraf te trainen," zegt oud topatleet Gerrit Voortman. Gerrit heeft veel ervaring met hardlopen: zo werd hij in maart 2003 Nederlands kampioen op de halve marathon en werd hij in hetzelfde jaar ook Europees kampioen. Ook heeft hij een tweede plaats van de het wereldkampioenschap in Puerto Rico op zijn naam staan.

Gerrit geeft aan dat een goede loophouding cruciaal is voor het uithoudingsvermogen. Ook een trainingsschema op maat is van groot belang. Daarom houden Work Dynamic, In Person Rijssen en Gerrit Voortman hardloopclinics om op deze manier ons samen voor te bereiden op de hardloopevenementen die zullen plaats vinden in het voorjaar en in de zomerperiode.

De eerste clinic van de vier die gepland staan zal plaatsvinden op 28 maart. Deelnemers verzamelen dan om 18.45 uur bij het kantoor van In Person Rijssen aan de Enterstraat 9A. Vervolgens neemt Gerrit de sportievelingen mee voor een clinic. Lijkt het jou leuk om mee te doen? Geef je dan gratis op via Rijssen@inperson.nl. De overige clinics zijn op 18 april, 23 mei en 20 juni.

Meer berichten
Shopbox