Op de Lente Fair Twente is er voor iedereen wel wat te doen.
Op de Lente Fair Twente is er voor iedereen wel wat te doen. (Foto: CNO Expo / Lente Fair Twente)

'Samenwerking waar we trots op zijn'

ENSCHEDE-  Lente Fair Twente die gepland staat op zaterdag 21 en zondag 22 april, heeft samen met Twentse E-bike dagen en Vliegveld Twenthe handen ineen geslagen. "Een samenwerking waar we trots op zijn, waarbij we elkaar kunnen versterken en welke perfect aansluit bij het concept van Lente Fair Twente," aldus een woordvoerder.

Twentse E-bike dagen zijn een initiatief van meerdere fietswinkels uit de regio, waaronder Jan ten Tusscher en Wim Landewé en met als sponsoren grote fietsmerken. De grote merken zijn vertegenwoordigd om de nieuwste modellen te presenteren. Bezoekers kunnen tijdens de fair diverse modellen op een speciaal ingericht parcours gratis testen. Tevens staan er professionals klaar om alle vragen te beantwoorden. Na een bezoek aan de fair weet de bezoeker precies welk merk en type het beste bij hem of haar past.

Met de locatiewijziging heeft ook Vliegveld Twenthe zich actief aangesloten aan de fair. "Zij zijn bij uitstek de meest unieke locatie waarbij we Lente Fair Twente breder kunnen maken," aldus Johan Wolters. Vliegveld Twenthe zal speciaal voor deze gelegenheid rondleidingen houden bij de bunkers. Een unieke rondleiding waar bezoekers het verhaal te horen krijgen achter deze bijzondere plek. Naast deze rondleiding zijn diverse legervoertuigen waaronder een MIG, Tank en andere voertuigen te bezichtigen op de fair. Ook is de uitkijktoren opengesteld voor bezoekers waar zij een mooi uitzicht hebben op de omliggende steden. "Naast de beleving die voort is gekomen uit de samenwerking, is er nog meer te doen," vertelt de woordvoerder. "Er is onder andere een modeshow, vertier voor kinderen en demonstraties."

Praktische informatie
Op zaterdag 21 april kunnen bezoekers van 11.00 tot 18.00 uur terecht bij de Lente Fair. Op zondag 22 april staan de spreekwoordelijke deuren open van 11.00 tot 18.00 uur.Online tickets kosten 5 euro en aan de kassa betalen bezoekers 7,50 euro. Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang.

Organisatie
De organisatie van de Lente Fair Twente is in handen van CNO-Expo BV. Sinds 2005 is CNO-Expo actief als zelfstandig organisatiebureau onder meer als organiserende partij. Het bureau is verantwoordelijk voor de organisatie van diverse vak- en consumentgerichte beurzen en evenementen, zoals de Land- en Tuinbouwbeurs Oost-Nederland, Christmas Fair Twente en HABITO Bedrijvenbeurs Rijssen.

Kijk voor meer informatie of deelname op

lentefairtwente.nl

Meer berichten
Shopbox