Foto: ViaVie Welzijn

Gezellige creatieve doe-middagen in Holten

door ViaVie Welzijn

HOLTEN - Bij ViaVie Welzijn kan men om de veertien dagen lekker creatief aan de slag in het Kulturhus Holten. "De creatieve middagen staan onder leiding van drie vrijwilligers die elke keer weer een leuk, creatief en betaalbaar programma in elkaar weten te zetten," aldus een woordvoerder. "Maar naast de creativiteit is de gezelligheid onderling met het kopje koffie minstens net zo belangrijk. Ontspannen bezig zijn in een gezellige sfeer, dat is waar de middagen om draaien."

Op vrijdag 9 maart staat het maken van schildpad met mos en vetplantje op het programma. "Mooi in de tuin als het voorjaar straks weer gaat aanbreken," vertelt de woordvoerder. De bijeenkomst begint om 13.30 uur en duurt tot ongeveer 15.30 uur. De kosten bedragen 2,50 euro per middag, exclusief materiaal en koffie. Voor de middag van 9 maart moeten de deelnemers zelf binddraad, een draadtang en vetplantjes meenemen.

Aanmelden
Opgeven voor de creatieve middag op 9 maart kan tot uiterlijk woensdagmorgen 7 maart. Voor meer informatie en/of opgave, neem contact op met ViaVie Welzijn via 0548 36 27 55 of  info@viaviewelzijn.nl. Voorbeelden van de werkstukken die gemaakt worden zijn te vinden op de website.

Meer berichten
Shopbox