Foto: Parkgebouw Rijssen

Parkgebouw is ook voor de jeugd

RIJSSEN - Natuurlijk heeft het Parkgebouw ook voor de jeugdige bezoekers weer allerlei leuks in petto. Voor nu in de voorjaarsvakantie staat de grappige film Finding Dory gepland.  En op zaterdag 10 maart komen niemand minder dan Buurman & Buurman naar het Parkgebouw. Iets verderop in de maand kan iedereen genieten van een geweldige spektakelshow door de DDF Crew.

Finding Dory
In de kinderfilm Finding Dory worden de favoriete figuren uit de populaire Pixar-film Finding Nemo opnieuw met elkaar herenigd. De vriendelijke, maar vergeetachtige blauwe vis Dory duikt opnieuw in het diepe met haar vrienden Nemo en Marlin, tijdens een zoektocht naar haar vergeten verleden. Wat kan Dory zich nog herinneren? Wie zijn haar ouders? En waar leerde ze met walvissen praten? De film is te zien op woensdag 28 februari om 14.00 en 16.00 uur. Entree is 2,50 euro. Leeftijdswijzer is voor 'eng' 6+, rest AL.

Buurman & Buurman
Buurman en Buurman, wie kent dit dolkomische duo niet? Jarenlang bewezen de kameraden dat een goede buur inderdaad beter is dan een verre vriend. In het tv-programma Buurman & Buurman, dat door de VPRO-gids tot favoriete Villa Achterwerk-programma aller tijden werd uitgeroepen, deden de twee het gezegde al eer aan, maar in het theater doen de trouwe klussers er nog een flinke klusschep bovenop! Oh nee! Buurman en Buurman hebben last van mollen. Hun hele tuin gaat eraan! Dus gaan de buurmannen op mollenjacht. Geen probleem voor een buurman. Maar als blijkt dat de mollen onder hun huis zitten hebben ze wel een probleem. Of toch niet…? Voor de vierde maal op rij brengen cabaretier Jelle Kuiper, regisseur Bruun Kuijt (bekend van o.a. de Nijntje musicals en Hoe overleef ik...) en taalkunstenaar Ivo de Wijs (Jungleboek, Pippi zet de boel op stelten!) de Tsjechische buurmannen tot leven, ditmaal in de musical A JE TO! De voorstelling is op zaterdag 10 maart om 14.00 uur en 16.00 uur, entree bedraagt 15,50 euro. Bedoeld voor kinderen van vier jaar en ouder.


DDF Crew – Retuned!
DDF Crew is een professioneel entertainment team uit Vlaanderen met als specialisatie touwtje springen. Ze werden vooral bekend als winnaar van Hollands Got Talent in 2012, maar het team is reeds aan het optreden sinds 2003. Door de jaren heen werden ze geboekt in meer dan 30 landen als special act tijdens zakenfeesten, festivals, productvoorstellingen, tv shows, enzovoort. Met 'Retuned' heeft DDF Crew niet alleen hun bestaande shows herwerkt, maar komen ze ook met volledig nieuw materiaal op de planken. Samen met andere bevriende dansers en artiesten verzekert de DDF Crew een gezellige en onvergetelijke voorstelling voor jong en oud. Muziek, dans, humor, spektakel en vooral veel springtouwen zijn de kernwoorden van deze theatershow.Het optreden is op vrijdag 23 maart om 20.00 uur. Kaarten kosten 20 euro. Hierbij is groepskorting mogelijk. Neem hiervoor contact op via pr@parkgebouw.nl.

Kaarten
Tickets voor alle voorstellingen zijn verkrijgbaar aan de theaterkassa. Hier kan men terecht op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur. Vanaf een uur voorafgaande aan de voorstelling kunnen ook kaarten gekocht worden. Online bestellen van tickets is een ook een mogelijkheid.

Meer berichten
Shopbox