De organisatie van Brommers Kieken is in handen van de broers Bertus en Wim van de Merwe.
De organisatie van Brommers Kieken is in handen van de broers Bertus en Wim van de Merwe. (Foto: Johannes Wassenaar)

Ga ook naar Brommers Kieken bij Lucky Rijssen

door Lucky Rijssen

RIJSSEN - Na het succes van de vorige jaren houden de broers Bertus en Wim van de Merwe in samenwerking met Lucky op 23 maart voor de dertiende keer het evenement Brommers Kieken.

De broers melden met trots dat onder meer Dave Berry en Beatline live op het podium staan in Lucky. "Dave Berry is een Engelse popzanger en voormalig tiener idool uit de jaren '60," zegt een woordvoerder. "Zijn muziek is een mix van R&B en pop ballads. De best onthouden hits van Dave Berry zijn Mepmhis, Tennessee en The Crying Game."Beatline is een coverband uit de jaren '60. Deze gezellige coverband speelt onder het motto 'Swinging Sixties'.Tijdens het optreden van de van deze band staat het publiek zeker niet stil," vertelt de woordvoerder. "Liefhebbers van de muziek uit de jaren '60 en '70 zijn helemaal op hun plek tijdens Brommers Kieken. Kortom, het belooft weer een spetterende editie te worden met een hoop gezelligheid," aldus de woordvoerder.

Praktisch
De zaal is geopend vanaf 20.00 uur. De concerten beginnen rond 20.45 uur. Kaarten kosten 19 euro. Deze zijn verkrijgbaar bij de VVV in Nijverdal, winkels van Primera winkels en via de website van Lucky.

Meer berichten
Shopbox