Deelnemers krijgen meer informatie over tulpen in het Tulpeninformatiecentrum. Foto ter illustratie.
Deelnemers krijgen meer informatie over tulpen in het Tulpeninformatiecentrum. Foto ter illustratie. (Foto: Freeimages.com)

Ga mee naar kleurrijke tulpenvelden

door ViaVie Welzijn

RIJSSEN/HOLTEN -  ViaVie Welzijn Rijssen–Holten houdt op woensdag 25 april een dagtocht naar de bollenvelden in de Noordoostpolder. Vanaf de opstapplaatsen in Rijssen en Holten wordt gereden naar Creil, waar de senioren in het Tulpeninformatiecentrum wordt ontvangen met een lunch.

De lunch bestaat uit een buffet met soep, een kroket, diverse lekkere belegde broodjes en koffie, thee en meer. Ook voor de mensen die iets minder ter been zijn wordt goed gezorgd: de lunch wordt aan tafel geserveerd.

Na de lunch volgt er een vertelling en film over tulpen. Vervolgens maken deelnemers met een erkende gids een tour over de voormalige zeebodem, langs werelderfgoed Schokland en Urk. Voor de terugreis wordt er een bakje vers fruit uitgedeeld en krijgt iedereen een mooie bos verse tulpen.

Vertrek
Er kan zowel als in Rijssen als in Holten worden in- en uitgestapt. Het vertrek is om 09.30 uur vanuit Rijssen, en 10.00 uur vanuit Holten. Rond 16.15 uur is de bus weer terug in Holten, om 16.40 uur weer in Rijssen.
De prijs van dit uitstapje bedraagt 39,50 euro. Dit is inclusief busreis, uitgebreide lunch, vertelling- en film, rondrit met gids, bakje vers fruit en een bos verse tulpen.
In de bus is er plaats voor rollators en inklapbare rolstoelen. Tevens beschikt de bus over een rolstoellift. De gastvrouwen van ViaVie Welzijn kunnen deelnemers indien nodig een helpende hand bieden gedurende de dag.

Aanmelden
Belangstellenden kunnen zich tot uiterlijk vrijdag 30 maart aanmelden bij ViaVie Welzijn via telefoonnummer 0548-36 27 55. De organisatie verzoekt mensen daar niet te lang mee te wachten, want vol is vol. Deelnemers ontvangen ruim voor de tijd schriftelijk een persoonlijk bericht met een gedetailleerd programma.

Meer berichten
Shopbox