De opbrengst komt ten goede aan allerlei praktische doelen waardoor het leven van mensen met kanker aangenamer wordt.
De opbrengst komt ten goede aan allerlei praktische doelen waardoor het leven van mensen met kanker aangenamer wordt. (Foto: Run2heal)

Lopen en fietsen voor goed doel

RIJSSENDe Roparun staat gepland in het Pinksterweekend van 19 tot en met 21 mei. Dit is oorspronkelijk een estafetteloop van Rotterdam naar Parijs. "Inmiddels doet ook Hamburg mee als startplaats. Beide routes eindigen op de Coolsingel in Rotterdam," zegt een woordvoerder.

Een mooi sportief evenement met als belangrijkste motto: 'Leven toevoegen aan dagen, waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan leven'. Teams halen geld op voor de stichting Roparun die dit geld gebruikt voor allerlei praktische doelen waardoor het leven van mensen met kanker aangenamer kan worden. "Denk aan hoofdhuidkoelers in ziekenhuizen, inrichting van hospices, pruiken, speciale dagen voor kinderen met kanker enzovoort," aldus de woordvoerder. "Run2heal is een jong enthousiast team dat dit jaar voor de zesde keer meedoet vanaf Hamburg. Het team probeert op een leuke, interactieve manier geld binnen te halen. De eerste belangrijkste actie die gepland staat is het kartevenement op woensdag 28 maart." Bedrijven kunnen zich inschrijven op deze avond, waarin er als team tegen elkaar gekart kan worden." Een leuk teamuitje dus, waarin er ook genetwerkt kan worden. De opbrengst komt uiteraard ten goede aan de stichting Roparun," vertelt de woordvoerder. Op Koningsdag zal het team zich presenteren in het park in Rijssen. "Mocht je als ondernemer nog prijzen willen sponsoren voor de loterij, dan houdt het team zich aanbevolen," laat de woordvoerder weten. Tenslotte zoekt het team nog een persoon die in de verzorging mee wil en kan tijdens het weekend. Belangstellenden kunnen contact opnemen via info@run2heal.net.

Meer informatie is te vinden op de website

Meer berichten