Bij de voorjaarsmarkt wordt geld ingezameld voor onderwijs in Nigeria, Pakistan en India. Foto: JBGG.
Bij de voorjaarsmarkt wordt geld ingezameld voor onderwijs in Nigeria, Pakistan en India. Foto: JBGG. (Foto: JBGG)

Voorjaarsmarkt bij Jacobus Fruytier voor goed doel

RIJSSEN - In het schoolgebouw van de Jacobus Fruytier scholengemeenschap wordt op zaterdag 17 februari een voorjaarsmarkt gehouden. De verkoop begint om 9.30 uur en duurt tot 13.30 uur.

De markt kent een breed aanbod met etenswaren, waaronder fruit, belegde broodjes, taart, kibbeling en oliebollen. Daarnaast worden er kaarten, speelgoed, bloemstukken en nog veel andere artikelen verkocht.Kinderen kunnen meedoen met een spelletjescircuit. Er is een portrettekenaar uitgenodigd en kinderen kunnen hun haar laten vlechten.Koffie en thee drinken met een stuk taart erbij kan in de koffiehoek.

Goed doel
De organisatie van deze voorjaarsmarkt is in handen van de jeugdverenigingen van de Gereformeerde Gemeenten. Het doel is om geld in te zamelen voor het project 'Geloofwaardig onderwijs'. Dit landelijke project van de Gereformeerde Gemeenten ondersteunt kinderen en jongeren in Nigeria, Pakistan en India, zodat zij een gerichte opleiding kunnen volgen. De opbrengst gaat onder andere naar opleidingsmiddelen en er zullen schoolgebouwen worden gerealiseerd.

Informatie
Voor meer informatie kan een kijkje worden genomen op de website.

Meer berichten