Jongerenwerkers Patricia en Hidde.
Jongerenwerkers Patricia en Hidde. (Foto: ViaVie Welzijn)

Activiteiten ViaVie Welzijn op een rijtje

HOLTEN - Om zowel de activiteiten van het kinderwerk, het tienerwerk en het jongerenwerk makkelijk vindbaar te laten zijn lanceren de jongerenwerkers van ViaVie Welzijn nu een gezamenlijke Facebookpagina en Instagramaccount.

Nu is de Roefeldag te vinden op de Facebookpagina van ViaVie Welzijn, hebben de HOPPA!-dagen een eigen pagina net als het tienerwerk en het jeugdhonk. "Terwijl dit alles het geheel is van jeugd- en jongerenwerk van ViaVie Welzijn op dezelfde locaties, maar niet makkelijk vindbaar op een plek. Om makkelijker aan te geven wat wij bieden op het gebied van jeugd- en jongerenwerk, plaatsen we nu alles in een overzicht," vertelt jongerenwerker Patricia van Erven. "We gaan de verschillende activiteiten kenbaar maken die georganiseerd worden in het Kulturhus aan de Smidsbelt en op het jeugdhonk in Holten. Daarnaast zullen er foto's op komen te staan, maar ook actuele nieuwsberichten, artikelen en weetjes aangaande alles wat met jeugd te maken heeft, zowel interessant voor de verschillende doelgroepen als bijvoorbeeld ouders." De jongerenwerkers hopen met deze pagina's een klein platform te bieden voor de Holtense bevolking, waar te vinden is wat er aan jeugd- en jongerenactiviteiten wordt gehouden. Maar ook willen de jongerenwerkers op deze manier nog makkelijker bereikbaar zijn, voor iedereen die vragen heeft op het gebied van jeugd- en jongerenwerk.

Op dit moment worden er diverse activiteiten georganiseerd door ViaVie Welzijn, zoals de Roefeldag op woensdag 18 april, de wekelijkse tienersoos op vrijdagavond in het Kulturhus en meidenwerk op de dinsdagmiddag in het jeugdhonk. Daarnaast gaat jongerenwerker Hidde op de woensdagmiddag open op het jeugdhonk voor alle achtstegroepers en eersteklassers, om zo kennis te kunnen maken met het jeugdhonk. Hidde Griffioen: "We gaan een gevarieerd programma bieden. Van pannenkoeken bakken op woensdag 7 februari tot graffiti en schilderen op woensdag 14 februari. Ik wil op de woensdagmiddag een plek bieden aan de tieners, waar ze kennis kunnen maken met verschillende activiteiten, kunnen chillen met vrienden onder het genot van goede muziek en kop thee of glas ranja. Kortom: een gezellige en veilige ontmoetingsplek."

Het jeugd- en jongerenwerk is op Facebook en Instagram te vinden onder de naam jeugd- en jongerenwerk ViaVie Welzijn. Informatie kan via deze social media worden opgevraagd, maar er kan ook contact opgenomen worden via 0548-36 27 55, vanerven@viaviewelzijn.nl of griffioen@viaviewelzijn.nl. Meer informatie staat ook op de website.

Meer berichten