Vrolijk sprookje

Foto: Parkgebouw Rijssen

RIJSSENKinderen kunnen zich op zaterdag 3 februari vermaken met de vrolijke sprookjesmusical 'De prinses op de erwt'.

De musical is bedoeld voor kinderen van zes jaar en ouder. "Prins Koen moet trouwen, omdat zijn vader de koning met pensioen wil. Dus worden alle prinsessen uit de buurt uitgenodigd. Want anders zal de boosaardige zus van de koning, Gruwelina de troon opeisen," vertelt een woordvoerder. "Maar Koen wil alleen maar trouwen met een meisje dat hij zelf leuk vindt. Als Koen besluit de wijde wereld in te trekken, komt hij in het bos een meisje tegen: Annabel. Maar is dit wel een geschikt meisje voor een prins? Met behulp van de konijntjes in het bos en natuurlijk de erwt loopt het verhaal gelukkig goed af." De woordvoerder geeft aan dat het een voorstelling is met leuke liedjes, mooie kostuums en veel humor voor jong en oud.

"Na afloop van de voorstelling is er een meet & greet met de gehele cast in de foyer. Kinderen dan samen met de spelers op de foto," zegt de woordvoerder.

Praktisch
De voorstelling begint om 16.00 uur in het Parkgebouw. Kaarten kosten 15,50 euro en zijn op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur aan de Harmeling receptie. Tickets zijn ook te bestellen via de website

Meer berichten