Foto: Vier het leven

Breder aanbod: theater en film in Kulturhus Holten

HOLTEN - Stichting Vier het Leven gaat nu ook naar Kulturhus Holten. Voor ouderen die niet snel op stap gaan en graag naar theater of film willen: met Vier het Leven is dit mogelijk. Vrijwilligers halen de gasten op en begeleiden ze voor een onvergetelijk avondje uit naar een voorstelling van hun keuze.

Het Kulturhus in Holten en de stichting Vier het Leven hebben de handen ineen geslagen. Voor Andermans Veren Live! op vrijdag 2 februari is een speciaal lager tarief gehanteerd. Ook hiervoor geldt dat deelnemers worden opgehaald door een gastvrouw/heer van Vier het Leven en worden verwelkomd met koffie of thee en in de pauze of na afloop een drankje. Dit is allemaal bij de prijs inbegrepen. 

"We zijn blij dat we onze gasten nu ook theater en film kunnen aanbieden in het Kulturhus Holten." aldus regiocoördinator Margot Dopheide. "Door ons aanbod breder te maken, is er nog meer keus. Het programma bevat naast Andermans Veren Live! onder meer voorstellingen van Daniël Lohues, Karin Bloemen, de film Loving Vincent en klassieke optredens van Matangi Quartet en Boris Giltburg. Het programma kunnen belangstellenden vrijblijvend aanvragen via www.4hetleven.nl of 035–5245156. 

Foto: Reinout van Oekel.

reageer als eerste
Meer berichten
Shopbox