Foto: Voetzorg Rijssen

Voetzorg Rijssen: opening van de nieuwe praktijk

door Voetzorg Rijssen

RIJSSEN -  Medisch pedicure Diana Kreijkes van Voetzorg Rijssen aan de Erve Harbers 12 in Rijssen houdt zaterdag 13 januari van 16.00 tot 19.00 uur open huis. Belangstellenden zijn dan van harte welkom in de recent geopende nieuwbouw.

De nieuwbouw is gesitueerd op de begane grond en is goed toegankelijk voor mindervaliden.Er is voor bezoekers uitgebreid gelegenheid om rond te kijken, vragen te stellen of bijvoorbeeld eens de behandelstoel te proberen.

25 jaar ervaring
Diana is specialist binnen haar vakgebied met inmiddels meer dan 25 jaar ervaring. Er wordt onder andere intensief samengewerkt met huisartsen en podotherapeuten.Naast de reguliere basisbehandeling pedicure kunt u bij de medisch pedicure ook terecht voor behandeling van onder meer de diabetische en reumatische voet, nagelbeugels, nagelreparatie en het verhelpen of ontlasten van pijnplekken.

Meer informatie
Belangstellenden die graag meer informatie willen over de praktijk en behandelingen kunnen contact opnemen. Dat kan via 06-37280458. Ook kunnen zij een kijkje nemen op de website.

Meer berichten