Foto: Rikkert Harink/Tubantia
Foto: Rikkert Harink/Tubantia

Volop eindejaarsvoordeel bij Paul Roescher in Rijssen

RIJSSEN - Bij Paul Roescher vindt van woensdag 27 tot en met zaterdag 30 december de jaarlijkse Oudejaarsbeurs plaats. Het programma bestaat naast scherpe aanbiedingen ook uit leuke activiteiten én een spetterende fonteinenshow met water en vuur.

De Oudejaarsbeurs is de laatste buitenkans voor mensen die de prijswijzigingen van 2018 willen ontlopen. "Ook in onze bedrijfstak voeren leveranciers in 2018 prijsverhogingen door als gevolg van de economische groei. Daarom willen we onze klanten graag helpen om hun woning nog te kunnen inrichten voor de prijzen van dit jaar", aldus de bedrijfsleider van het bedrijf aan de Plaagslagen.
Dat voordeel loopt al snel in de honderden of zelfs duizenden euro's. Dat heeft onder meer te maken met het brede assortiment van Paul Roescher: naast keukens en badkamers kan men bij Paul Roescher ook terecht voor een uitgebreid aanbod tegels, vloeren, haarden en kasten. Met 17.500 vierkante meter showroom biedt het bedrijf, dat ook een vestiging in Apeldoorn heeft, Europa's grootste keuze onder één dak.

De Oudejaarsbeurs van Paul Roescher vindt plaats in de Megastore aan de Plaagslagen 2 in Rijssen. De Megastore is elke dag om 9.00 uur geopend. Woensdag duurt de Oudejaarsbeurs tot 18.00 uur, donderdag en vrijdag is er een koopavond tot 21.00 uur en zaterdag 30 december wordt de Oudejaarsbeurs om 16.30 uur afgesloten.

Meer berichten