Foto: Martine de Klein

Doe mee met tafeltennisvereniging Rijssen

RIJSSEN/HOLTEN - Tafeltennisvereniging Rijssen TTVR houdt op donderdag 28 en vrijdag 29 december in gymzaal De Huttenwal in Rijssen het Rabobank scholentoernooi voor de scholieren uit groep 5 tot en met 8 van alle basisscholen in Rijssen en Holten.

''Tijdens het scholentoernooi speel je tegen een heleboel andere scholieren uit Rijssen en Holten. Van de toernooileiding hoor je tegen wie je op die dag allemaal zult spelen. Heb je geen batje, dan mag je er een lenen. We zullen er voor zorgen dat je tegenspelers ongeveer even sterk zijn. Zo weet je zeker dat je fijn kunt spelen, ook als je geen 'prof' bent", vertelt Carolien Wermink van de organisatie.

Het toernooi voor de groep 5 en 6 wordt gehouden op donderdag 28 december. Groep 5 begint om 9.00 uur. Groep 6 begint om 13.30 uur. Op vrijdag 29 december komen de kinderen uit groep 7 en 8 in actie. Groep 7 begint om 9.00 en groep 8 moet om 13.00 uur.

De leerlingen dienen steeds een half uur voor het begin van de wedstrijden aanwezig te zijn.

Dit toernooi wordt gehouden om de jeugd kennis te laten maken met de tafeltennissport. Het toernooi is een individueel toernooi en is niet bedoeld als een scholencompetitie. De prijsuitreiking is na afloop van elke groep.

Opgeven kan via de website www.ttvr.nl

Meer berichten