Bij diverse nummers was duidelijk te horen dat Ligterink zijn stempel heeft gedrukt op de uitvoering van diverse nummers.
Bij diverse nummers was duidelijk te horen dat Ligterink zijn stempel heeft gedrukt op de uitvoering van diverse nummers. (Foto: Rijssens Mannenkoor)

Nieuwe jaar inluiden met concert

door Rijssens Mannenkoor

RIJSSEN -  Het Rijssens Mannenkoor verzorgt op vrijdag 5 januari een nieuwjaarsconcert in het Parkgebouw. Dit koor staat onder leiding van Wout Ligterink. Verdere medewerking wordt verleend door Jan Lenselink op vleugel, Andre Pouwer op synthesizer, bariton-solist Ard Kamphuis en een aantal koperblazers.

Het Rijssens Mannenkoor verzorgt sinds jaren weer een Nieuwjaarsconcert in het Parkgebouw. Dit is jaren niet gebeurd vanwege de matige akoestiek, maar met de komst van het nieuwe geluidssysteem is dit probleem opgelost.Het talrijke publiek dat in maart van dit jaar bij de jubileumconcerten in het Parkgebouw aanwezig was, was dolenthousiast over het optreden van het Mannenkoor en ook over de schitterende akoestiek.Afgelopen maanden is onder leiding van dirigent Wout Ligterink hard gerepeteerd. Diverse nieuwe nummers zijn ingestudeerd, waaronder Bright eyes, The Lions sleeps tonight en anderen. Deze, maar ook bekende nummers als Amigos Para Siempre en Sanctus, staan op het programma.

Tijdens het laatste concert in Hengelo bleek dat er de afgelopen maanden een prachtige wisselwerking is ontstaan tussen koor en dirigent. Bij diverse nummers was duidelijk te horen dat Ligterink zijn stempel heeft gedrukt op de uitvoering van diverse nummers.De mannen van het Mannenkoor hebben er dan ook veel zin in om het begin van het nieuwe jaar in te luiden met een spetterend optreden. Ook de vaste concertpianist van het koor, Jan Lenselink zal weer zijn virtuoos pianospel laten horen. Eigen koorsolist Ard Kamphuis zal, zoals altijd, ook weer een aantal nummers solo zingen; dit altijd tot groot genoegen van het publiek. Samen met Andre Pouwer op synthesizer en een koperblazerskwintet belooft het ongetwijfeld een prachtig optreden te worden.


Het concert zal beginnen om 20.00 uur. De zaal is open vanaf 19.30 uur. Kaarten voor dit concert kosten 15 euro per persoon. Deze zijn te koop aan de kassa van het Parkgebouw in Rijssen of online via www.parkgebouw.nl. Wees er snel bij, want er zijn inmiddels al veel kaarten verkocht.

reageer als eerste
Meer berichten
Shopbox