Bij de kerstfair zijn in totaal 30 kraampjes te vinden.
Bij de kerstfair zijn in totaal 30 kraampjes te vinden.

Volop gezelligheid bij de kerstfair in Holten

door Het Echte Buitenleven

HOLTEN - De Smidsbelt en een gedeelte van de Dorpsstraat worden op zaterdag 9 december omgetoverd tot een sfeervolle kerstfair. De kerstfair wordt gehouden van 13.00 tot 19.00 uur.

Bij de 30 standhouders zijn alle nieuwe kersttrends te zien. De kerstfair is een belevenis voor het hele gezin. De entree is gratis."Naast de kerstfair zijn er ook verschillende optredens te zien en te horen in de Dorpskerk aan het Kerkplein 2," zegt een woordvoerder. "De traditiegetrouwe levende kerststal bij de kerk zal niet ontbreken."Ook zullen verschillende koren buiten op het plein verschillende kerstliedjes ten gehore brengen. Tevens is er gelegenheid om een ritje met de arrenslee te maken, misschien wel samen met de kerstman."Voor de belangstellenden is er ook een meet & greet met de kerstman geregeld," vervolgt de woordvoerder.

Verrassing
Voor kinderen staat er een verrassing gepland."Ik mag het nog niet verklappen," zegt de woordvoerder. "Maar ik kan wel een tipje van de sluier oplichten: ik hoop dat de kinderen goed kunnen springen, want dat is wel nodig."Naast het verrassende element op het programma kunnen kinderen zelf aan de slag met het bakken van broodjes.

De Kerstmarkt in Holten is bij uitstek het ideale moment om in de kerstsfeer te komen. "Er is dus van alles te beleven, te zien en te proeven tijdens de kerstfair op zaterdag 9 december. We zien jullie dan graag," sluit de woordvoerder af.

reageer als eerste
Meer berichten
Shopbox