Wees er snel bij: inschrijving Triathlon Holten opent op 17 december

HOLTEN -  De inschrijving voor de 34e editie Triathlon Holten 2018 opent voor alle onderdelen op zondag 17 december om 12.00 uur. Deelname aan de achtste en Olympic Distance gebeurt in tegenstelling tot de vorige edities op volgorde van inschrijving.

Er vindt voor deze gewilde onderdelen dus géén loting plaats. Wie zeker wil zijn van een startnummer wordt geadviseerd zich op tijd aan te melden. Voor de achtste afstand zijn voor Holtenaren 210 startnummers beschikbaar en voor niet-Holtenaren 350. Mochten er meer inschrijvingen zijn dan startplekken wordt een wachtlijst gehanteerd. 


Inschrijven voor de achtste en de Olympic Distance kan tot en met donderdag 31 mei 2018. Voor de onderdelen Kids Triathlon Run en de bedrijventeams kan men zich tot en met woensdag 27 juni 11.59 uur inschrijven. De triathlon vindt plaats op vrijdag 29 en zaterdag 30 juni 2018. Deelnemers van de achtste afstand, Olympic Distance en bedrijventeams bemannen vervolgens het uitdagende parcours, aangemoedigd door het enthousiaste publiek. Het is de jeugd die aftrapt met de Kids triathlon. Meer op de website.

reageer als eerste
Meer berichten
Shopbox