Foto: RTV Oost

Grote actie 'Samen voor de voedselbank' op 1 december

door Voedselbank Rijssen-Holten

De grote actie 'Samen voor de voedselbank' vindt plaats op vrijdag 1 december. Deze regionale actie is een initiatief van RTV Oost.

RIJSSEN/HOLTEN/ENTER - "In onze gemeente zamelen leerlingen van Reggesteyn, de Waerdenborch en vrijwilligers van de Voedselbank die dag bij de supermarkten levensmiddelen in voor cliënten van Voedselbank Rijssen-Holten," zegt een woordvoerder.

Op 1 december zullen inwoners de gehele dag tot 17.00 uur bij de diverse supermarkten leerlingen of vrijwilligers zien staan. Aan deze actie werken de volgende supermarkten mee: Jumbo, AH Rijssen, AH Holten, AH Enter, Coop Holten, Plus, Emté Opstalstraat, Emté Veeneslagen en Dirk van den Broek.

Boodschappenlijstje
"Met behulp van het boodschappenlijstje dat u ontvangt, kunt de gewenste boodschappen in de supermarkt kopen. Een van de leerlingen of vrijwilligers neemt - nadat u hebt betaald – de boodschappen in ontvangst," aldus de woordvoerder.

Al deze boodschappen worden binnen de Voedselbank vervolgens verdeeld over de voedselpakketten die wekelijks worden uitgedeeld aan de cliënten.

De organisatie hoopt dat veel mensen een steentje willen bijdragen in de vorm van boodschappen.

reageer als eerste
Meer berichten
Shopbox