Bij de voorstelling van Elly&Rikkert  valt er veel mee te zingen en mee te doen.
Bij de voorstelling van Elly&Rikkert valt er veel mee te zingen en mee te doen. (Foto: Parkgebouw Rijssen)

Veel moois te doen voor jong en oud

door Team Parkgebouw

De komende tijd zijn er weer een aantal leuke voorstellingen te zien in het Parkgebouw. Veel moois voor jong en oud, kortom voor Iedereen!

RIJSSEN - Het Grote SinterParkFeest is op woensdag 29 november. We gaan samen Sinterklaasliedjes zingen, je mag meedoen met de muziek. En samen gaan we Sinterklaas verrassen. Want natuurlijk komt hij op visite in ons warme gezellige Parkgebouw. Daar kun je hem na de voorstelling zelf ontmoeten en een handje geven. Kom je ook?

Donderdag 30 november – Don KosakenChor Russland
Dit jaar vieren het Don KosakenChor Russland en haar chef-dirigent Marcel N. Verhoeff hun 25-jarig jubileum. De meeslepende zang, de bewogen uitvoeringen en het contact met het publiek zorgen iedere keer weer voor een unieke beleving van de Russische muziek en haar cultuur. Tijdens deze jubileumtournee zal het Don KosakenChor Russland onder leiding van chef-dirigent Marcel Verhoeff de zalen wederom vullen met bekende en onbekende Russische liederen. Het koor wordt begeleid door het virtuoze 'Instrumental Soloists Ensemble 'Philarmonia' uit Moskou.

Vrijdag 1 december – Rob de Nijs
Als je in het jaar dat je 75 wordt en met je 35e theatertour door Nederland en België trekt, kom je er niet onderuit om daar even bij stil te staan. Heel even maar, omdat Rob nog steeds liever vooruit kijkt dan achterom. Niet voor niets is hij recent nog onderscheiden met de Radio 5 Oeuvreprijs voor zijn repertoire en onmetelijke vakmanschap. "Vanwege zijn rijke oeuvre, grootste muzikaliteit en nimmer aflatende drive om vernieuwend te blijven. Zijn muzikale veelzijdigheid heeft hem tot een grote inspiratiebron voor menig Nederlandse artiest gemaakt," aldus het rapport van de jury. Al meer dan 50 jaar een vaste factor binnen de Nederlandse popmuziek. Een oeuvre met tientallen hit-noteringen en één van de meest succesvolle artiesten van Nederland. Daarbij weet hij zijn fans blijvend te verrassen met nieuwe projecten en bijzondere samenwerkingen. De éminence grise van de Nederlandse zangers van de Lage Landen laat in zijn nieuwe theatertour alle hoeken van zijn muzikale veelzijdigheid zien, waarbij al zijn klassiekers de revue zullen passeren. Gaat dat zien! Nu het nog kan.

Zaterdag 9 december – Elly & Rikkert
Een concert voor kinderen is een feestelijke belevenis voor iedereen.Elly & Rikkert putten uit de grote voorraad liedjes die ze in de loop der jaren voor deze leeftijdsgroep hebben geschreven en waarvan er veel bekend zijn geworden; ze worden gezongen door koren, op scholen, in kerken en clubs. Ook bij de voorstelling valt er veel mee te zingen en mee te doen. Liedjes met een Bijbelse inhoud, maar ook situaties uit het dagelijks leven die voor kinderen herkenbaar zijn, passeren de revue.
Er is vrolijkheid en humor, er zijn twee geweldige muzikanten die hen begeleiden: Jan Borger op keyboards en accordeon en Dick Le Mair op percussie. Kom ook weer vanouds genieten.

Kaarten
Alle informatie over en tickets voor deze voorstellingen is te vinden op de website. Of loop gezellig even bij ons binnen op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur.

reageer als eerste
Meer berichten
Shopbox