Het nieuwe project staat onder leiding van een professionele dirigent en wordt afgesloten met een concert.
Het nieuwe project staat onder leiding van een professionele dirigent en wordt afgesloten met een concert. (Foto: Maico Hoekerswever)

Ontdek jouw stem bij projectkoor

Voor het eerst wordt er in Rijssen een projectkoor opgericht, bedoeld voor mannen uit Twente die willen ontdekken wat het is om te zingen of op zoek zijn naar een (tijdelijke) hobby.

RIJSSEN - Dit projectkoor is opgericht door twee leden van de Twente Zangers. De eerste repetitie is op 11 januari 2018 in het Parkgebouw in Rijssen. Repetities vinden plaats op de donderdagavond vanaf 20.00 uur.

Werken aan zangstem
Het project staat onder leiding van een professionele dirigent en wordt afgesloten met een concert. Het belangrijkste tijdens de repetities is echter het ontdekken van en het werken aan de zangstem, maar ook de ontspanning van het zingen.

Lichtklassiek
Er worden lichtklassieke nummers gezongen zoals 'You raise me up'. Dergelijke nummers liggen goed in het gehoor en zingen makkelijk weg. Het projectkoor is om meerdere reden uniek te noemen. Het is het eerste projectkoor in Rijssen. Er worden geen voorwaarden gesteld aan de zangers, zangervaring en notenkennis zijn absoluut geen vereiste. Tot slot is deelname aan het koor geheel gratis.

De datum voor het concert is nog niet bekend. Wel kan al gemeld worden dat de Twente Zangers een bijdrage aan deze avond zullen leveren.

Belangstelling
Iedereen die belangstelling heeft voor dit project of meer informatie wil, kan contact opnemen met Maico Hoekerswever via maico-hoekerswever@hotmail.com of via telefoonnummer 06-16 16 60 40.

reageer als eerste
Meer berichten
Shopbox