Deelnemers kunnen een stammetje met kerstmannetjes maken of een cd versieren met kersttaferelen.
Deelnemers kunnen een stammetje met kerstmannetjes maken of een cd versieren met kersttaferelen. (Foto: ViaVie Welzijn)

Creatieve en gezellige doe-middagen in Holten

door ViaVie Welzijn

Bij ViaVie Welzijn kan men om de veertien dagen lekker creatief aan de slag in het Kulturhus in Holten. De creatieve middagen staan onder leiding van drie vrijwilligers die elke keer weer een leuk, creatief en betaalbaar programma in elkaar weten te zetten.

HOLTEN - Maar naast de creativiteit, is het onderling met een kopje koffie minstens net zo gezellig. Ontspannen bezig zijn in een gezellige sfeer, dat is waar de middagen om draaien.Vrijdag 8 december staat alweer de laatste creatieve middag van dit jaar op het programma. Deze middag staat helemaal in het teken van de komende kerstdagen. De vrijwilligers hebben een leuk stammetje met kerstmannetjes voorbereid.Vanuit enkele vaste deelnemers kwam daarnaast de wens om een cd te versieren met kersttaferelen, dus ook deze kan eventueel gemaakt worden. "Het wordt een gezellige middag in kerstsfeer," zegt een woordvoerder.Voorbeelden van de kerstmannetjes en cd's zijn te vinden op de site van ViaVie Welzijn.

Praktisch
De bijeenkomst begint om 13.30 en duurt tot ongeveer 15.30 uur. De kosten bedragen 2,50 euro per middag, exclusief materiaal en koffie. Voor de middag van 8 december hoeven deelnemers zelf geen materiaal mee te nemen.Voor meer informatie en/of opgave, neem contact op met ViaVie Welzijn via 0548 36 27 55 of info@viaviewelzijn.nl. Kijk ook op de website.

reageer als eerste
Meer berichten
Shopbox