Bij deze vriendenkringbijeenkomsten kunnen deelnemers op een laagdrempelige manier kennismaken met anderen. Foto: Joost van Velsen.
Bij deze vriendenkringbijeenkomsten kunnen deelnemers op een laagdrempelige manier kennismaken met anderen. Foto: Joost van Velsen. (Foto: Joost van Velsen)

Mensen ontmoeten bij vriendenkring

Evenmens houdt elke maand gezellige vriendenkringbijeenkomsten, die zijn bedoeld voor mensen die behoefte hebben aan contacten en zelf moeite hebben om met anderen in gesprek te gaan. Dat kunnen mensen zijn met een lichamelijke of verstandelijke beperking, niet-aangeboren hersenletsel (NAH), een stoornis in het autistisch spectrum (ASS) of een chronische ziekte.

RIJSSEN - Iedereen vanaf 18 jaar is van harte welkom bij deze bijeenkomsten. "Wie weet ontmoet jij bij deze vriendenkringbijeenkomsten leuke mensen," zegt een woordvoerder.Op vrijdag 24 november van 19.30 tot 21.30 uur is er een vriendenkringbijeenkomst bij De Kubiek in Rijssen. Het adres is Veeneslagen 80.

Creatieve workshop
"We beginnen met koffie en thee, daarna krijgen we een creatieve workshop waar iedereen aan mee kan doen," vertelt de woordvoerder. "De creatieve workshop staat in het teken van vriendschap en samenwerken. We sluiten af met een lekker drankje en een hapje. We hopen dat we samen een gezellige avond hebben."

Aanmelden

Er wordt een bijdrage van 5 euro per deelnemer gevraagd. Daarvoor krijg zij ook twee drankjes en een borrelhapje.Het is belangrijk dat belangstellenden zich aanmelden. Dit kan bij Janny Broekhuis van Evenmens via telefoonnummer 0548-638830 of via mail jbroekhuis@evenmens.nl.

Evenmens
De stichting bestaat sinds 1981 en is gericht op informele zorg. Dit is zorg die onbetaald en niet beroepshalve wordt verricht en waarvoor geen indicatie nodig is, zoals mantelzorg en vrijwilligerszorg. Evenmens is een onafhankelijke en laagdrempelige organisatie met een goede naam bij mantelzorgers, zorgvragers, zorgvrijwilligers en stagiairs. Tevens is Evenmens een partner voor de gemeenten, de provincie en het ministerie van VWS.

reageer als eerste
Meer berichten
Shopbox