Tweevoudig kampioen Anja Groot zal  op 11 november alles vertellen over wedstrijdvissen en een demonstratie geven.
Tweevoudig kampioen Anja Groot zal op 11 november alles vertellen over wedstrijdvissen en een demonstratie geven.

Ons Vermaak houdt een jeugddag

RIJSSEN - Tweevoudig wereldkampioen vissen Anja Groot komt naar Rijssen. Op zaterdag 11 november houdt Hengelsportvereniging Ons Vermaak Rijssen een jeugddag in samenwerking met haar. Tijdens deze dag zal Anja 's morgens een presentatie verzorgen over wedstrijdvissen, en is ze 's middags aan de visvijver in actie te zien. De morgen is bedoeld voor jeugd tot en met 18 jaar, de middag is voor iedereen toegankelijk.

"Voor de ochtend vragen we deelnemers om zich vooraf aan te melden via de email, zodat we weten hoeveel mensen we kunnen verwachten," zegt een woordvoerder. "Dit kan via onsvermaakrijssen@gmail.com.""We beginnen om 9.30 uur bij speeltuin Irene aan de Vennekesgaarden 60 A. Jeugdleden in de leeftijd tot en met 18 jaar zijn van harte welkom." Dit duurt tot 12.00 uur.

"'s Middags pakken we vishengels op en gaan we verder om 14.00 uur aan de visvijver, op het punt naast het slootje. Mocht het erg slecht weer zijn, dan wijken we uit naar speeltuin Irene. Hierbij zijn alle leden van harte welkom," vertelt de woordvoerder. Om ongeveer 16.00 uur is het programma afgelopen."

Presentatie
Tijdens het morgenprogramma zal Anja aan de hand van een presentatie van alles vertellen over wedstrijdvissen, materiaal, voer en is er ruime gelegenheid om vragen te stellen. "Tussendoor is er een pauze waarbij wij zorgen voor een natje en een droogje," aldus de woordvoerder.

In de middag zal Anja, als het weer het toelaat, aan de visvijver een demonstratie geven met uitleg over haar aanpak.Deelname aan de activiteiten is gratis.

Prijsuitreiking
"We hopen op jullie enthousiaste deelname aan deze dag. Zoals eerder gemeld zullen we in de ochtend ook de prijsuitreiking doen van de gehouden fotowedstrijd. Voor meer informatie hierover kan een kijkje worden genomen op de Facebookpagina van Ons Vermaak," zegt de woordvoerder.

facebook.com/groups/onsvermaak

Meer berichten
Shopbox