Het team van Jan Aolbert staat altijd klaar om vragen te beantwoorden en advies te geven.
Het team van Jan Aolbert staat altijd klaar om vragen te beantwoorden en advies te geven.

Jan Aolbert is al jaren een begrip

In de krant is te lezen dat er op donderdag 9, vrijdag 10 en zondag 11 november een actie is ter gelegenheid van de heropening. Dit had uiteraard zaterdag 11 november moeten zijn. Onze excuses hiervoor.

RIJSSEN - De ruime winkel Jan Aolbert is gevestigd aan de Esstraat 55. Hier vindt u een breed scala aan doe-het-zelf- en interieurartikelen op voorraad, zoals verf, behang, vloeren, hout- en plaatmateriaal, raambekleding en gordijnen, elektra, sanitair, horren, buitenzonwering, glas en natuurlijk ook ijzerwaren en gereedschap. Het kleurrijke team van medewerkers staat altijd voor u klaar om vragen te beantwoorden en doe-het-zelf-advies te geven. Ziet u zelf klussen niet zitten? Alles wat u bij Jan Aolbert koopt, kunt u door onze vakkundige medewerkers laten plaatsen, monteren of installeren."

In 1959 begon Jan Brinks een schildersbedrijf met daarbij een verf winkel van twaalf vierkante meter in de voorkamer van het huis op de hoek van de Esstraat en de Tabaksgaarden in Rijssen.De bedrijfsnaam 'Jan Aolbert' werd gekozen omdat dit in Rijssen simpelweg de familienaam (bijnaam) was in het dialect, de voornaam van Jan's vader Jan Albert Brinks. Er waren immers meerdere bedrijven met de naam 'Brinks' in Rijssen.De winkel groeide in de jaren 60 en 70 uit van een verfwinkel naar een doe-het-zelf bouwmarkt. Wel stonden de producten verf en behang nog altijd hoog in het vaandel. Eind jaren negentig is het bedrijf overgenomen door zoon van Robert Brinks en schoonzoon Johan Lohuis. Na diverse uitbreidingen en verbouwingen zit het bedrijf Jan Aolbert nog steeds op de zelfde plek aan de Esstraat 55 in Rijssen. Het bedrijf heeft inmiddels met een oppervlakte van bijna 1200 vierkante meter.

Jan Aolbert gaat met de tijd mee, ook al is de naam bijna een historisch begrip. Het bedrijf levert niet alleen de verkoop van interieur- en bouwproducten zoals verf, wandbekledingen, gordijnen, kasten, schuifwanden, deuren en vloeren, maar houdt zich vooral bezig met het monteren, aanbrengen en verzorgen van de bijhorende diensten. Van schilderen en behangen tot aan het leggen van vloeren, ook kleine verbouwingen en monteren van kasten, schuifwanden en deuren. Kortom, het hele huis kan van de binnenzijde naar wens van de klant worden aangepakt.

Actie

Op donderdag 9, vrijdag 10 en zaterdag 11 november is er een actie ter gelegenheid van de heropening van de verbouwde showroom.
Hierbij worden er flinke kortingen gegeven. Zie hiervoor de advertentie elders in deze krant.

Voor meer informatie kan contact worden opgenomen via info@janaolbert.nl of 0548-51 28 88.

Neem ook eens een kijkje op de website.

Meer berichten
Shopbox