Foto: Bramer

Levensloopbestendige woningen aan Gaardenstraat

door Bramer

HOLTEN - Aan de Gaardenstraat in Holten, op de locatie van het voormalige Groene Kruisgebouw, wordt een plan van negen levensloopbestendige woningen ontwikkeld. De woningen zijn daardoor ook zeer geschikt voor senioren.

Het plan heeft de naam Juriënshof gekregen. Deze naam is voortgekomen uit het feit dat de grond, na schenking, vroeger eigendom is geweest van het St. Juriëns Gasthuis in Deventer. Dit plan bestaat uit zes geschakelde woningen waarvan vier ook verblijfsruimten op de verdieping kennen. Ook de tweede half vrijstaande woningen hebben verblijfsruimten op de verdieping. Dat geldt ook voor de vrijstaande woning. De woningen kennen een warme uitstraling met een eigentijdse architectuur. Natuurlijk is er sprake van het gebruik van duurzame materialen waaronder het gebruik van zonnepanelen. Het plan is ontworpen door Weghorst Architectuur in Wierden, wordt ontwikkeld door Bramer Projectontwikkeling B.V. uit Vriezenveen en de verkoop vindt plaats via Bulsink Makelaars gevestigd in Holten.

Binnenkort start de procedure voor het bestemmingsplan en naar verwachting zal er in het eerste kwartaal van 2018 worden gestart met de verkoop van bovengenoemde woningen. Belangstellenden kunnen contact opnemen met Bulsink Makelaars, Larenseweg 12 in Holten via telefoonnummer 06 – 460 80 953.

Meer berichten
Shopbox