Leerlingen maken muziek voor alle opa's en oma's

door Muziekschool Rijssen

RIJSSEN - In een gezamenlijk concert van de Rijssense Muziekschool en Muziekvereniging Wilhelmina treden jonge muzikanten donderdag 9 november op tijdens een opa- en oma-concert. Het Opstap-orkest en het WAT-orkest van Muziekvereniging Wilhelmina laten zich horen in een aantrekkelijk programma.

In het WAT-orkest spelen deze keer ook enkele leerlingen van de Muziekschool mee. Bijzondere programmapunten zijn onder meer de Cell Phone Suite, waarin de ringtones van Apple, Nokia en Samsung zijn verwerkt en de compositie Apollo 11.

Zangleerlingen van de Muziekschool zorgen voor een vocale bijdrage, het leerlingenorkest van de Muziekschool is eveneens present.

Juist voor leerlingen is het een geweldige stimulans als ouders, opa's en oma's ook komen luisteren naar zo'n concert. Daarom zijn alle familieleden, maar ook andere belangstellenden, van harte welkom.

Praktisch
Het concert vindt donderdag 9 november plaats in de grote zaal van het Parkgebouw. Het programma begint om 19.00 uur en is rond 20.15 uur afgelopen. De toegang is gratis.

Meer informatie is te vinden op de website.

Meer berichten
Shopbox