Doe inspiratie op bij het Woonevent!

RIJSSEN - Droomt u van een nieuw huis of een nieuwe inrichting? Of bent u op zoek naar professionals die kunnen helpen bij de verbouw of nieuwbouw van uw droomwoning? Dan is het Woonevent Rijssen op zaterdag 4 november het evenement voor u.

Ontwerp samen met een professionele interieurstylist de woonruimte van uw dromen. Ontvang concrete suggesties voor kleuren, materialen en stoffen voor uw woon- of slaapkamer. Bezoek de kookdemonstraties van ATAG (combi-stoomoven, sous vide koken en koffiezetters) en BORA (inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging). Ontdek de vele mogelijkheden voor uw nieuwe badkamer, inclusief 3D-impressie. Ontvang advies over duurzame installaties. Of bezoek een live demonstratie van het leven in een slimme woning. Het kan allemaal tijdens het Woonevent Rijssen. Verder kunt u deze dag kennismaken met alle partijen die uw droomwoning kunnen realiseren: van schilder tot installateur, van openhaardenexpert tot lichtprofessional, van vloerenspecialist tot tuinontwerper. Ook kunt u advies inwinnen bij een erkend makelaar, een expert op het gebied van huisautomatisering en een specialist in hypotheken en verzekeringen.

Begeleiding
Het Woonevent Rijssen is een initiatief van huis&co, een samenwerkingsverband tussen Keukenstudio Regio Oost, Wessels Wonen, BDC Architecten, EVI Verlichting, Van Eden Boomverzorgers & Hoveniers, Installatiebedrijf Ter Harmsel, Twente PC, Ten Hove Makelaardij & Taxaties, Schildersbedrijf Jansen & Jansen, Jan Ligtenberg Financieel Advies, Openhaardencentrum Wierden, Visser Parket, Niveau Bouw & Afwerking en Noir Deco. Met huis&co heeft u een aanspreekpunt voor al uw verbouw- en nieuwbouwwensen. De bedrijven kennen stuk voor de stuk de klappen van de zweep. En daar profiteert u van!

Het Woonevent begint om 9.30 en duurt tot 17.00 uur. De toegang is gratis. Locatie is de Keukenstudio Regio Oost aan de Molendijk Noord 59.

reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox