Doe inspiratie op bij het Woonevent!

RIJSSEN - Droomt u van een nieuw huis of een nieuwe inrichting? Of bent u op zoek naar professionals die kunnen helpen bij de verbouw of nieuwbouw van uw droomwoning? Dan is het Woonevent Rijssen op zaterdag 4 november het evenement voor u.

Ontwerp samen met een professionele interieurstylist de woonruimte van uw dromen. Ontvang concrete suggesties voor kleuren, materialen en stoffen voor uw woon- of slaapkamer. Bezoek de kookdemonstraties van ATAG (combi-stoomoven, sous vide koken en koffiezetters) en BORA (inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging). Ontdek de vele mogelijkheden voor uw nieuwe badkamer, inclusief 3D-impressie. Ontvang advies over duurzame installaties. Of bezoek een live demonstratie van het leven in een slimme woning. Het kan allemaal tijdens het Woonevent Rijssen. Verder kunt u deze dag kennismaken met alle partijen die uw droomwoning kunnen realiseren: van schilder tot installateur, van openhaardenexpert tot lichtprofessional, van vloerenspecialist tot tuinontwerper. Ook kunt u advies inwinnen bij een erkend makelaar, een expert op het gebied van huisautomatisering en een specialist in hypotheken en verzekeringen.

Begeleiding
Het Woonevent Rijssen is een initiatief van huis&co, een samenwerkingsverband tussen Keukenstudio Regio Oost, Wessels Wonen, BDC Architecten, EVI Verlichting, Van Eden Boomverzorgers & Hoveniers, Installatiebedrijf Ter Harmsel, Twente PC, Ten Hove Makelaardij & Taxaties, Schildersbedrijf Jansen & Jansen, Jan Ligtenberg Financieel Advies, Openhaardencentrum Wierden, Visser Parket, Niveau Bouw & Afwerking en Noir Deco. Met huis&co heeft u een aanspreekpunt voor al uw verbouw- en nieuwbouwwensen. De bedrijven kennen stuk voor de stuk de klappen van de zweep. En daar profiteert u van!

Het Woonevent begint om 9.30 en duurt tot 17.00 uur. De toegang is gratis. Locatie is de Keukenstudio Regio Oost aan de Molendijk Noord 59.

Meer berichten
Shopbox