Neem ook eens een kijkje bij de Koorschool Rijssen

door Koorschool Rijssen

RIJSSEN -  Koorschool Rijssen houdt op woensdag 1 november vanaf 13.15 uur open repetities. Tijdens de lessen kunnen zowel ouders als kinderen een kijkje nemen naar professionele koorscholing, zoals dit vanaf september in Rijssen wordt gegeven.

Koorschool Rijssen staat voor een kwalitatieve muzikale scholing van jongens en meisjes in de leeftijd vanaf 6 jaar. De lessen vinden plaats in het Parkgebouw en gestart wordt met de Cimbalistenklas. Aansluitend vinden er lessen plaats door artistiek leider Jan-Geert Heuvelman en zangpedagoog Miriam Drost.

Iedereen die eens een les van de Koorschool bij wil wonen kan dat deze middag vrijblijvend doen. Let daarbij wel op de lestijden.

De kinderen die beginnen op de koorschool komen in de Cimbalistenklas, vanaf 13.15 uur. Met behulp van een cimbaal leren zij zingen. Ook komen zij meer te weten over noten. Dit is vooral leuk van kinderen uit groep 3 - 4.

Vanaf 14.45 uur zijn er zanglessen tot 16.45 uur. Parallel repeteren de opleidingskoren van jongens en meisjes. Deze lessen zijn leuk om bij te wonen voor iedereen die al muzikale bagage heeft.

Informatie
Kijk voor meer informatie op de website.

Meer berichten
Shopbox