Najaarsverkoop ten bate van Adullam Gehandicaptenzorg

door Adullam Gehandicaptenzorg

RIJSSEN - De najaarsverkoop ten bate van Adullam Gehandicaptenzorg wordt gehouden op zaterdag 4 november bij de Jacobus Fruytier Scholengemeenschap aan De Stroekeld 142 in Rijssen. Het begint om 9.00 en duurt tot 12.30 uur.

Op de markt staan diverse kramen met uiteenlopende producten, zoals woonaccessoires, kraamcadeautjes, bloemstukjes, kerst- en nieuwjaarskaarten, verschillende kaarten, nieuwe Banierboeken met korting, tweedehands boeken, speelgoed, en cd's met vertellingen voor kinderen. De 'altijd-prijs'-tafel zal ook weer aanwezig zijn.Voor de kinderen zijn er diverse leuke activiteiten, waaronder een grabbelton.

Lekkernijen
Daarnaast bieden we voor de inwendige mens allerlei lekkernijen aan, waaronder speculaashartjes, oliebollen, puddingbroodjes, Twentse wegge, suikerbrood, eigen gebakken cakes en koek, maar ook mix om zelf te bakken. Ook is er makreel en zoute haring verkrijgbaar. Verder is er nog vers fruit, slaatjes, kaas en worst.

Tenslotte zijn er ook broodjes gezond, kroket en frikadel verkrijgbaar. Tevens staat de koffie, thee en frisdrank klaar voor bezoekers.

Meer info over Adullam is te vinden op de website.

Meer berichten
Shopbox